27 / 04 / 2024

Olimpa Park Plus ne zaman teslim edilecek

Olimpa Park Plus ne zaman teslim edilecek

Firma: Fuzul Grup

Proje: Olimpa Park Plus

Daire fiyatlarının 525 bin TL'den başlangıç gösterdiği Olimpa Park Plus ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak Nisan 2016 deniliyor. Proje, Olimpa Park projesinin ikinci etabı olarak inşa ediliyor...



Fuzul Grup projesi olarak hayata geçirilen  Olimpa Park Plus  ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, 25 bin metrekare alana sahip. 


Olimpa Park Plus satış fiyat listesi!

3 oda 1 salon daireler 525 bin TL ile 620 bin TL,

4 oda 1 salon daireler 786 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor


Olimpa Park projesinin ikinci etabı olarak hayata geçirilen Olimpa Park Plus ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap olarak 2016 yılının içerisinde deniliyor. 


İçerisinde toplam 124 adet dairenin bulunduğu Olimpa Park Plus Rezidans'ta yer alan daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde konumlanan Olimpa Park Plus ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılının Nisan ayında cevabı veriliyor. Projede yüzde 25 peşinat veriliyor. 


Fuzul Grup Olimpa Park Plus projesi, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, buhar odası, Türk hamamı ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


Telefon: 0212 488 23 61

Web adresi: www.olimpapark.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön