26 / 04 / 2024

Olimpa Park’a körfez ülkelerinden büyük ilgi!

Olimpa Park’a körfez ülkelerinden büyük ilgi!

Fuzul Yapı tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Olimpa Park projesi resmi olarak satışa çıktı. Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, projeye özellikle körfez ülkelerinden büyük ilgi olduğunu söyledi…



Fuzul Yapı tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Olimpa Park projesi satışa çıktı. 25 bin metrekare alan üzerinde yükselen Olimpa Park projesinde konutlar metrekaresi 2 bin 500 TL’den satışa sunuluyor. 


435 bin TL’ye 3+1

12 ve 18 katlı bloklardan oluşan Başakşehir Olimpa Park projesinde toplam 232 konut yer alıyor. 131-144 metrekare 3+1 ve 199 metrekare 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Fuzul Yapı Olimpa Park projesinde 3+1 daireler 435 bin TL’den, 4+1 daireler ise 590 bin TL ile 700 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kişiye özel ödeme seçenekleri

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Olimpa Park Başakşehir projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile 10 yıla kadar vadelendiriliyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme planı da yapılıyor. 


Örnek daire Olimpa AVM’de görücüye çıktı

Bugün itibariyle resmi satışların başladığı Olimpa Park projesinde örnek daire de Olimpa AVM’de görücüye çıktı.


 Olimpa Park’a körfez ülkelerinden büyük ilgi!


Projeye körfez ülkelerinden büyük ilgi

Olimpa Park’a lansman öncesi ciddi talep aldıklarını belirten Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, özellikle Körfez ülkelerinden büyük ilgi olduğunu söyledi. 


Bölgeye yatırım yapan ilk özel sermayeyiz

1996 yılında KİPTAŞ’ın yaptığı toplu konutlarla oluşan Başakşehir’e ilk özel konut yatırımını Fuzul Yapı’nın yaptığına dikkat çeken Akbal, “Başakşehir, KİPTAŞ’ın 1996 yılında yaptığı toplu konutlar oluşmuştur. Bölgeye ilk konut yatırımını yapan özel firma da biziz. O dönemde biz Başakşehir’i yatırıma değer görmüştük ve geldiğimiz nokta da inancımızda haklı olduğumuzu gösteriyor” dedi.


Başakşehir’de arsa alan kazanır dedik haklı çıktık

Sağlık Kent, Kanal İstanbul, 3.havalimanı ve 3. Köprü yatırımları ile bölgenin gelişiminin daha hızlanacağını belirten Akbal, Başakşehir’de yıllar önce “arsa alan kazanır” demiştik haklı da çıktık dedi.


Arsaların metrekaresi 34 TL’den 2 bin 500 TL’ye çıktı

Başakşehir’de 2000’li yıllarda arsaların metrekaresi 34 TL iken bugün 2 bin 500 TL’lere çıktığını belirten Akbal, bu rakamların 5 bin TL’leri göreceğini vurguladı. 


Başakşehir’de kazandığımızı Başakşehir’e yatırdık

Başakşehir’de kazandıklarını Başakşehir’e yatırdıklarını vurgulayan Akbal, “Bölgenin tek alışveriş merkezi olan Olimpa AVM’nin ardından Olimpa Residans’ı  tamamladık. Yeni projemiz Olimpa Park projesi ile de Başakşehir’in en iyi projelerinden birini daha inşa edeceğiz. Bugüne kadar Başakşehir’de kazandığımızı Başakşehir’e yatırdık. İyi ki de yaptık” diye konuştu. 


Başka arsa stokları da var

Çalışmalarının Başakşehir’de yoğunlaşmış olduğuna dikkat çeken Akbal, bölgede başka arsa stoklarının da olduğunu söyledi. Haziran 2015 gibi bu arsa üzerinde de proje geliştirmeyi planlandıklarını ifade eden Akbal, Başakşehir’in yanı sıra İstanbul’un diğer ilçelerinde de projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirtti. 


Olimpa Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


telefon: 0212 488 23 61

web adresi: www.olimpapark.com


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön