19 / 04 / 2024

Olimpia Splendid Unico Inverter DC ile tasarruflu kış!

Olimpia Splendid Unico Inverter DC ile tasarruflu kış!

Kış aylarında daha az enerji harcayarak yüksek sıcaklığa ulaşmak Olimpia Splendid Unico Inverter DC ile çok daha kolay. Dış ünitesiz klima Unico Inverterlı DC üniteler, istenilen sıcaklığa kısa sürede ulaşarak ısıyı sabit tutuyor, ani değişikliklere izin



Olimpia Splendidin yepyeni ürünü dış ünitesiz klima Unico Inverter DC, kış aylarında yüzde 30 daha az enerji harcayarak, yüksek sıcaklık konforu sağlıyor. Üstün teknolojisi ile istenilen sıcaklığa kısa sürede ulaşan Unico Inverter,  şık tasarımıyla da dikkat çekiyor ve istenilen verime düşük maliyetlerle ulaşmayı sağlayarak, cebinizi de yakmıyor.

Kış aylarında daha az enerji harcayarak ev ve ofislerde yüksek sıcaklığa ulaşmak Olimpia Splendid Unico Inverter DC ile çok daha kolay. Dış ünitesiz klima Unico Inverterlı DC üniteler, istenilen sıcaklığa kısa sürede ulaşarak ısıyı sabit tutuyor, ani değişikliklere izin vermiyor. Bu üniteler enerji tüketimini yüzde 30 azaltıyor ve daha sessiz çalışıyor.


İstenen sıcaklığa daha çabuk ulaşılırken, Inverter teknolojisi hem ısıtmada hem de soğutmada oda sıcaklığının kolaylıkla kontrol edilmesini sağlıyor. Dış ünitesiz klima Unico Inverter DC, sadece serin günlerde değil kış boyunca etkili ısıtma sağlıyor. 4 farklı modelin bulunduğu ürün grubu, ihtiyaçlara uygun farklı çözümler sunuyor.

Estetik tasarımıyla dikkat çeken ürün, kolayca her dekorasyona uyum sağlıyor. Unico Inverter teknolojisi yüksek performansıyla istenen konforu sağlarken, verimliliği artırarak %30a varan enerji tasarrufu sağlıyor.


Kullanım kolaylığı sağlıyor!

Olimpia Splendid dış ünitesiz klima Unico Inverter, kullanıcılarına bakım ve montaj kolaylığı sağlarken görüntü kirliliği de yaratmıyor. İki tip filtreye sahip olan Unico Inverter; duman, polen, toz, tüy gibi alerjik reaksiyonlara neden olabilecek ufak partikülleri etkisiz hale getiriyor. Unico Inverter kullanıcılarına filtre değiştirme kolaylığı sağlarken ünitenin uzun yıllar kullanılmasını da garanti ediyor. Üstelik dış ünitesiz klima Unico Inverter, döşeme tipi klimalar gibi alçak veya duvar tipi klimalar gibi yüksek monte edilebilme olanağına da sahip.

Olimpia Splendid Unico Inverter Fiyat aralığı 975 1574 Euro arasında değişmektedir.

Olimpia Splendid Markası Türkiye Distribütörlüğü Akcor Havalandırma Sistemleri ve Teknolojik Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılmakta.


Geri Dön