26 / 04 / 2024

Olimpia Splendid Unico Inverter klima ile kış tadında yazlar!

Olimpia Splendid Unico Inverter klima ile kış tadında yazlar!

Olimpia Splendid’in Unico Inverter klimasıyla yazlar kış serinliğinde geçiyor



Dış ünitesi bulunmayan ve görüntü kirliliği yaratmayan Unico Inverter klimaları sessiz çalışma özelliği ile size sadece serinliğin keyfini yaşatıyor.


Yaz aylarının kurutucu sıcaklıkları da kendisini göstermeye başladı. Dış ünitesi olmayan, kurulumu kolay ve kullanımı ise son derece pratik olan Unico Inverter klimaları ile yazın kurutucu sıcaklıklarından kolayca kurtulabilisiniz. Görüntü kirliliğini engellemesi, A sınıfı soğutması, inverter fanı ile çevreye duyarlı bir ürün olan Unico Inverter özellikle dış ünite kullanımı yasak olan yapılarda ve ağırlıklı olarak banka ATM’lerinde kullanılıyor.


Olimpia Splendid / Unico Inverter klimalar, inverter teknolojisiyle hem ısıtmada hem soğutmada istenilen sıcaklığa hızlıca ulaşıp bu sıcaklığı sabit tutabiliyor. Son teknolojik  özellikleriyle ani ısı değişikliklerine de engel olabiliyor.


Hem Soğutuyor, Hem Ortamdaki Havayı Temizliyor


Unico Inverter klimalar ile sağlığınızı da düşünüyor. İki tip filtresi bulunan Unico Inverter klima soluduğunuz havayı temizliyor. Unico Inverter klimaların birinci filtresi; duman, polen, toz, tüy gibi alerjik reaksiyona neden olabilecek ufak partikülleri tutarken, ikinci filtre de; kötü kokular ile zararlı gazları etkisiz hale getiriyor. Son derece sessiz ve verimli çalışan Enico Easy serisi klimalar size kaliteli bir uyku ortamı yarayor. 


Minimum gürültü ve minimum elektrik tüketimiyle A sınıfı olan Enico Inverter, size maximum keyif yaşatıyor.


Olimpia Splendid Markası Türkiye Distribütörlüğü Akcor Havalandırma Sistemleri ve Teknolojik Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılmaktadır. 


Olimpia Splendid Unico Inverter  Dış Ünitesi Klima Satış Fiyatı : 1348 – 1656 Euro 



Geri Dön