28 / 03 / 2024

Olivium Outlet Center 3.5 milyon TL'ye yenilendi!

Olivium Outlet Center 3.5 milyon TL'ye yenilendi!

2011'de genel müdürlük görevine gelen Berna Yükselin ilk işi avm için yenileme çalışmalarını başlatmak oldu. AVM'nin fiziksel yenileme çalışması bir yılda tamamlandı. AVM'nin yenilenmesine 3.5 milyon TL harcandı...



Zeytinburnu'ndaki Olivium Outlet Center, Türkiye'nin ikinci nesil alışveriş merkezlerinden... 


Emintaş, İleri Mensucat ve bir grup deri sanayicisinin ortaklaşa kurduğu outlet alışveriş merkezi 13 yaşında... Bu AVM'yi 37 yaşındaki Berna Yüksel yönetiyor. 2011'de genel müdürlük görevine gelen Yükselin ilk işi avm için yenileme çalışmalarını başlatmak oldu. Nihayetinde AVM'nin fiziksel yenileme çalışması bir yılda tamamlandı. Aydınlatma sisteminden karolara kadar AVM'nin yenilenmesine 3.5 milyon TL harcandı. Öğrendiğimize göre, AVM'deki yenilenme çalışmalarında ikinci aşamaya geçilmiş. Bu çalışma "release" yani yeniden kiralanma ağırlıklı olacak. Çok da alışık olunmayan bu çalışma sonunda bazı magazaları metrekareleri küçültülecek, bazılarınınki büyütülecek. Olivuim'da 35 bin metrekare kiralanabilir alan var. Bu alanda 135 mağaza bulunuyor. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alan yeniden kiralanacak. 


Olivium yönetimi altı aydır üzerinde çalıştığı bu projeyi kiracılarına anlatmaya başlamış. Olivium Outlet Center Genel Müdürü Berna Yüksel, mağaza sahiplerini ikna çalışmalarının devam ettiğini söylüyor. Yüksel, "Sıfırdan bir AVM'yi kiralamak daha kolay. Biz zor bir işe giriştik. Ancak üç ay içinde projeye fiilen başlarız" diyor. Sohbetimiz sırasında öğreniyoruz ki, Olivium, Marmaray'ın sinerjisinden de yararlanmak niyetinde. Nihayetinde Marmaralın Zeytinburnu İstasyonu, AVM'ye sadece 7 dakikalık yürüme mesafesinde. Yüksel, her salı günü yaptıkları 'Salıpazarı' etkinliklerine Anadolu Yakası'ndaki kadınları çekmek istediklerini söylüyor. Nihai hedefin, Olivium'a Anadolu Yakası'ndan ayda 200 bin yeni müşterinin çekilmesi olduğunu da belirtelim. 


PARA




Geri Dön