27 / 04 / 2024

Olmayan Caprice Gold'un camisinin temeli törenle atıldı!

Olmayan Caprice Gold'un camisinin temeli törenle atıldı!

Fadıl Akgündüzün 2012 Mayıs ayında bitireceğini iddia ettiği Caprice Gold otelinin yanına yapılacak caminin temeli dün atıldı. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de törendeydi



 

Caprice Gold otelinin yanına yapılacak caminin temeli dün atıldı. Fadıl Akgündüzün Bayrampaşada başladığı ve 2012 Mayıs ayında bitireceğini iddia ettiği Caprice Gold otelinin yanına yapılacak caminin temeli dün atıldı. Caprice Goldun temelini atan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cami temel atma töreninde de yine başroldeydi. Törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de katıldı.Temel atma töreninde konuşan Fadıl Akgündüz, Caprice Gold camisi için kuru gıda toptancılarının arsa bağışladığını caminin 3 bin 120 metrekare alan üzerine kurulacağını ve 4 bin kişi kapasiteli olacağını söyledi.

Törenin ardından Caprice Gold Satış Ofisinin açılışı da yapıldı. Fadıl Akgündüz, İslami kesimin ilgi gösterdiğini iddia ettiği otelin bitirilme tarihini de açıkladı. Akgündüz, Otelimiz İstanbulun fetih yıldönümünde yani 29 mayıs 2012de bitirilecek dedi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner otelin zamanında bitirilmesi konusunda Akgündüzden söz aldı. Aydıner, Bu süre içerisinde Caprice Golde her zaman destek olacağız. İmkanlarımızı esirgemeyeceğiz diye konuştu.

VATAN

 


Geri Dön