29 / 03 / 2024

Ömer Çelik, Magarsus Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarını yerinde inceledi!

Ömer Çelik, Magarsus Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarını yerinde inceledi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana ziyareti kapsamında, Magarsus Antik Kent'ndeki kazı çalışmalarını yerinde görmek üzere Karataş'a gitti. Çelik, Karataş ziyareti sırasında Doğankent'teki vatadandaşlarla da bir araya geldi..



ADANA (ÎHA) - Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik,  Adana  ziyareti kapsamında, Magarsus Antik Kent'ndeki kazı çalışmalarını yerinde görmek üzere Karataş'a gitti. Çelik, Karataş ziyareti sırasında Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent'teki vatandaşlarla bir araya geldi. 


Bakan Çelik, geçtiğimiz günlerde başlanan ve büyük bir hızla ilerleyen Magarsus Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarını yerinde görmek için Karataş İlçesi'ne giderken, Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent'i ziyaret edip, vatandaşlar ile bir araya geldi. 


Vali Hüseyin Avni Coş ve bürokratların eşlik ettiği Doğankent gezisi sırasında vatandaşlar ve esnafla tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını soran Bakan Çelik, ziyaret ettiği bir kahvede vatandaşlarla sohbet etti. 

Bakan Çelik, Adana'nın Akdeniz'den dünyaya açılan penceresi olan Karataş ilçesinin gelişip kalkınmasına büyük önem verdiklerini ve bu ilçenin, özellikle turizm sektöründe önemli bir konuma sahip olması için çaba sarf ettiklerini söyledi. 


Doğankent ziyareti sırasında vatandaşların taleplerini dinleyen Bakan Çelik, yaşanan tüm sıkıntıların not edildiğini ve çözüm yollarının kısa sürede yaşama geçirileceğini söyledi. 

Ziyaret, vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle noktaladı. 


Adana Güney Haber Gazetesi


Geri Dön