23 / 04 / 2024

Ömer Derbazlar: İnşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği önemli!

Ömer Derbazlar: İnşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği önemli!

Ömer Derbazlar Metropolist Yapı&Gayrimenkul olarak, işgücünün iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinç düzeyini arttırarak iş kazalarını bertaraf etmeyi ve çalışanların verimliliğini yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti...




Metropolist Yapı&Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, inşaat sektöründeki iş güvenliği ve istihdam sorunlarının sektörün büyümesinin önünde büyük engel olduğunu söyledi. İnşaat sektörü ülkemiz ekonomisinde ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunu ifade eden Ömer Derbazlar, "Türkiye dünyada inşaat sektöründe liderliğe oynarken , dünya da marka haline gelebileceği en önemli sektör iken, bunu ancak altyapısındaki kalifiye eleman yüksek iş güvenliği, sektörde ki eğitim kalitesini artırarak ancak sürekliliğini sağlayacaktır. 

Yoksa belli bir dönem sektörde lider olarak kalsa da, iş güvenliği ve iş kalitesini en üst seviyeye çıkartamazsa kalıcı olmayacaktır" dedi. Türkiye'de ağır ve tehlikeli işler kapsamında yer alan inşaat sektöründe, iş güvenliği ve istihdam sorunlarının sektörün büyümesinin önünde büyük engel olduğunu söyleyen Derbazlar, Metropolist Yapı&Gayrimenkul olarak, işgücünün iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinç düzeyini arttırarak iş kazalarını bertaraf etmeyi ve çalışanların verimliliğini yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.


Hürses Gazetesi


Geri Dön