16 / 04 / 2024

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.



DKY İnşaat, İbrahim Dumankaya ve oğlu Ali Dumankaya’nın yönetiminde olan ağırlıklı olarak mahallelerde kentsel dönüşüm projelerine odaklanan bir inşaat şirketi. 


İbrahim Dumankaya Holding‘in yeni Yönetim Kurulu; İbrahim Dumankaya (Onursal Başkan), Ali Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkanı), Ömer Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Savaş Dumankaya, Orhan Dumankaya (Yönetim Kurulu Üyesi)’dan oluşuyor. 


DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. 


DKY İnşaat bugüne kadar 15.000’in üzerinde konut ve işyeri tamamlanarak sahiplerine teslim etti. DKY Kartal, DKY Business Kartal, Lokum Evler, DKY Cadde ve  DKY On Kağıthane  DKY İnşaat’ın devam eden projeleri arasında yer alıyor. DKY inşaat önümüzdeki 5 yıl içinde 2 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi hedefliyor. 


Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi adres: E.Tepe Mh.Cevizli D100 G.Yn.Yl Cd.N13 Krtl.Vzyn.St.B Bl.33-42 Kartal 




Geri Dön