18 / 04 / 2024

Ömer Faruk Çelik: Manisa'nın yeni imar planına ihtiyacı var!

Ömer Faruk Çelik: Manisa'nın yeni imar planına ihtiyacı var!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadelerde yapılacak olan imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Bugün Manisa'mızda imar planı çok önemli bir ihtiyaç ve bir an evvel olmalı." dedi.



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa Medya TV'de katıldığı canlı yayın programında Şehzadelerde yapılacak olan imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ORTAK ÇALIŞMALAR


Manisa'nın yeni bir imar planına ihtiyacı olduğunu ifade eden Çelik "Bugün Manisa'mızda imar planı çok önemli bir ihtiyaç ve bir an evvel olmalı. Bu noktada Şehzadeler Belediyesi olarak biz Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu noktada da son derece samimiyiz. Bu dönem şehrimizin revizyon planları, 5 binlik yeni planları, ilave imar planları yapılır. Bunlar yeni yerleşim yerlerinin sağlıklı gelişmesi açısından son derece önemlidir. Tabi ki bunun haricinde de Şehzadeler Belediyesi olarak bizim çalışmaları


 BAĞIMSIZ ÇALIŞMALAR


GEDIZ, Kocatepe, Bayındırlık ve Dilşikar Mahalleleri ile Turgut Ozal Mahallesinin bir kısmında yerinde dönüşüm ile bir imar planı hazırlığı içinde olduklarını ifade eden Başkan Çelik "Bu mahallelerde yerinde dönüşüm yaparak, çok geniş yeşil alanların oluştuğu, sosyal donatı alanlarının oluştuğu, Ankara'daki Dikmen Vadisinin çok daha güzelinin olacağı bir çalışma yapacağız. Yine Turgutlu yolu üzerinde bulunan Cezaevi, Mermerciler Sitesi, inşaatçılar, Hurdacılar ve Kömürcüler Sitesi"nin bulunduğu o alanın tamamını da bir rezerv alan ilan ederek oraları da tamamen modern konut siteleri haline dönüştürmeyi planlıyoruz. " dedi. 


Yeni Manisa


Geri Dön