26 / 04 / 2024

Ömer İsvan kimdir?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...



Ömer İsvan kimdir?

Ömer İsvan, Servotel Yönetim Kurulu Başkanı. Surrey Üniversitesi, lisans mezunu olan Ömer İsvan, Otel ve Turizm Yönetimi bölümünü okudu.


Ömer İsvan'ın sektörde görev aldığı işler şöyle; Ömer İsvan, Swiss Otel A.Ş.’de Murahhas Üyelik, Sheraton A.Ş.’de Otel Genel Müdürlüğü yaptı. Ayrıca; Sheraton A.Ş.’de de Yönetici Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Bunlar gibi birçok otelde yöneticilik yaptıktan sonra Ömer İsvan, 1984 yılında Londra’da Servotel’i kurdu.


Ömer İsvan; Otel, Catering ve Kurumsal Yönetim Derneği, Uluslararası Otel Birliği, Yönetim Enstitüsü ve Yönetim İngiliz Enstitüsü üyesi.


Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan, boş zamanlarında basket oynuyor, kayak yapıyor ve otel antikacılığına ilgi duyuyor. 


Servotel Corporation

Servotel Corporation, 1984 yılında Londra’da Servotel kuruldu. İlk kontratı da Cebeli Tarık'ta yapıldı. İspanya, Karayipler ve Kuzey Amerika'da çalışmaları devam etti. 


İstanbul ofisi ise 2003 yılında açıldı. Türkiye’de İstanbul, Ankara,  İzmir  başta olmak üzere, Malatya, Urfa, Antep, Antalya, Kayseri, Adana, Bursa, Mardin, Denizli, Trabzon, Eskişehir’in de aralarında bulunduğu otel projeleri geliştirdi.




Çinli fonlar İstanbul ve Akdeniz'de otel avında!
Otel odaları bireysel yatırımcıya satılabilir!



Geri Dön