19 / 04 / 2024

Ömer Kumova İnşaat 420 milyon TL ciro hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat 420 milyon TL ciro hedefliyor!

Son beş yılda 32 projeyi hayata geçiren Ömer Kumova İnşaat, halihazırda dört konsept projesini de sürdürüyor. Firma, ruhsatı çıkmak üzere olan üç projesi ve Bodrum projeleriyle de 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefliyor.



İnşaat sektöründe Bursa'nın öne çıkan firmaları arasında yer alan Ömer Kumova İnşaat, üçüncü jenerasyonun yönetimi devraldığı 2002'den bu yana 32 projeyi hayata geçirdi. Bunlara ilaveten devam eden dört konsept projesi daha bulunan firma, ilin çeşitli bölgelerinde vizyonel projeler üreterek, bölgelerin gelişimine katkı veriyor. Ömer Kumova İnşaat, projelerini akademisyenlerin de içinde bulunduğu farklı alanlarda aldığı bilimsel destek ve danışmanlıklarla hayata geçiriyor. Bilinirliğini ve marka güvenilirliğini artıran firma, konut ve plaza projeleriyle öne çıkıyor. 


Yılın ikinci yarısında üç projeye daha başlayacak 

Plaza Kumova projesiyle bölgenin yatırım anlamında cazibesini artıran Ömer Kumova inşaat, devamındaki yıllarda Balat ve Bademli bölgesinde gayrimenkul projeleri gerçekleştirdi. 70 dönümlük bir arsada Bursa'nın en büyük butik projesi Moda Bademli'yi hayata geçiren firma, 3+1,4+1,5+1 dubleks daire ve villaların olduğu karma bir konsept sunuyor. Kayapa bölgesinde şekillendirdiği Batıkent Residence projesine de başlayan firma, 91 konut inşa edecek. 216 konuttan oluşan Park Natura projesinin inşaatına da başlayan Ömer Kumova, bu yılın ikinci yarısında üç projeye daha başlayacak. Firma, bu projeler ile bölgede 500'den fazla konut inşa etmeyi planlıyor. 84 adet 3+1 ve 5+1 dubleks konuttan oluşan Balat Still'de ise satışlara başlayan Ömer Kumova İnşaat, projeyi Haziran 2018'de tamamlamayı hedefliyor. 


Ömer Kumova İnşaat; Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura projelerine ilaveten ruhsatı çıkmak üzere olan üç farklı projesi ve Bodrum projeleri ile 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefliyor. Firma; Balat'taki ilk projesi Adress Balat ile Nilüfer Belediyesi'nden En iyi Site Peyzajı Ödülü'nü, Şehrin Yıldızları Yarışması'nda da En İyi Peyzaj Uygulama Ödülü'nü aldı. Moda Bademli projesi ile de yine Şehrin Yıldızları Yarışması'nda En İyi Villa Projesi ödülünü kazandı. 


Yaklaşık 300 kişilik ekiple faaliyet gösteren firma, proje yoğunluğuna göre istihdam sayısını 400 ila 500'e ulaştırabiliyor. 


Dünya Bursa 


Geri Dön