29 / 03 / 2024

Ona9 Dragos'ta 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ona9 Dragos'ta 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Yılmazlar İnşaat EN Grup

Proje: Ona9 Dragos

Ona 9 Dragos, İstanbul’un Anadolu Yakası'nda Maltepe ilçesinde yükseliyor. Yılmazlar İnşaat EN Grup güvencesi ile yükselen projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.



Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından yükselen Ona 9 Dragos, 4.000 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde konutlardan oluşuyor. 


Ona 9 Dragos, Kadıköy Bağdat Caddesi'ne 10 metre uzaklıkta yükseliyor. Hemen tapu teslimlerinin yapıldığı proje Kadıköy Gebze hattına olan 9 metre, sahil yoluna 5 dakika, E-5 e 10 dakikalık mesafede konumlanıyor. 


Ona9 Dragos projesi, "Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla hayata geçirilen projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.


Tek ulaşım aracıyla Kartal, Maltepe, Bostancı, Kadıköy’e gidilen, sahil yoluna ve Maltepe carrefoura olan yürüme mesafesinde bulunan Ona 9 Dragos projesinde fitness salonu,  sauna, masatenisi ve çocuk oyun alanları gibi imkalar mevcut.


Kartal Devlet Hastanesi, Koşu yol kalp ve damar hastalıkları hastanesi gibi birkaç dakika içinde ulaşılabilecek hastanelerin yanında, Ona 9 Dragos’a 5-10 dakikalık mesafe içinde 6 adet özel hastane bulunuyor.


Ona9 Dragos, Maltepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi gibi üniversitelere de en kolay ulaşım imkanına sahip. Çevresinde çok sayıda ana okulu, ilk ve orta dereceli okul bulunan Ona 9 Dragos, çocuklarınızın eğitim kurumlarına kolay bir şekilde ulaşması açısından da bulunmaz bir konumda.


Ona9 Dragos ta 189 bin TL den başlayan fiyatlarla!


CarrefourSa Maltepe Park Alışveriş Merkezi, Rönesans Maltepe AVM, Migros MMM Süreyya Paşa ve İKEA Maltepe gibi AVM’lere yürüme mesafesinde olan Ona 9 Dragos, ulaşım araçlarına yakınlığı sebebiyle Kadıköy’den Pendik'e kadar tüm AVM’lere tek vasıta uzaklığında.


http://www.ona9.com/

444 94 91

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön