27 / 04 / 2024

ONAG Yapı Yaşam Evleri'nde sona yaklaşıldı!

ONAG Yapı Yaşam Evleri'nde sona yaklaşıldı!

İZMİR'İN marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı. Proje yıl sonunda teslim edilecek. Şirket ortaklarından Niyazi Gültekin açıklamalarda bulundu...



İZMİR'İN marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı. Yıl sonunda teslim edilecek proje konusunda bilgisine başvurulan şirket ortaklarından Niyazi Gültekin, "Devam etmekte olan 'ONAG Yaşam Evleri' projemizi gururla tamamlıyor olmaktan dolayı mutluyum. Her zaman İzmir'de ilkleri gerçekleştirmiş olan firmamız bu projesinde de bir çok yeniliği hayata geçirmiştir. Bizce en önemli ayrıntı dairelerimizin mimari projelerinin çok iyi çalışılmasıdır. Örnek dairemiz gezildiğinde farkedileceği üzere dairelerimizde ergonomik kurallara uygun tasarımlar sayesinde kullanışsız alan yoktur" dedi. 


İzmir'de bazı projelerde 30 - 35 metrekarelik dairelerin yapıldığını gözlemlediklerini belirten Gültekin, "Bu büyüklükteki daireler yaşanılabilir mekanlar değildir. Müşteriler bazen yanılarak, bazen aldanarak satın alsa bile bu tür daireler kişiyi mutlu etmez, sağlıklı olmadığı gibi rahat ve konforlu bir yaşam da sağlamaz. Bu nedenle, biz bu konuyu çok önemsiyoruz. Bu projemizden örnek vermek gerekirse 3 + 1 dairelerimiz 175 metrekareden oluşmaktadır. 


Bir diğer konu ise dairelerimizin donanım ve nitelikleriyle ilgilidir. 'ONAG Yaşam Evleri' projemizde yüksek standartlarda nitelikli malzeme ve ürünler kullanarak her daire için bir araçlık kapalı otopark yeri, güvenli çocuk oyun alanları, sauna, fitnes, üst terasta peyzaj düzenlemesiyle özel bahçemiz, güneş enerjisi, kendine ait özel su kaynağı, çift asansör, yangın merpeni, en kullanışlı halde tasarlanmış mutfak ve diğer mekanlar, en tasarımlı ankastre ürünler, dört mevsime uygun en yüksek A+ enerji tasarruflu klimalar, birinci sınıf kaliteli ürünler kullanarak müşterilerimize layık olmaya çalıştık" diye konuştu. 


Sabah Egeli 


Geri Dön