26 / 04 / 2024

Önallar Beton kapasitesini yüzde 50 artırdı!

Önallar Beton kapasitesini yüzde 50 artırdı!

2014 yılı başında Batı Beton'un şantiyesini de devralarak kapasitesini yüzde 50 artıran Önallar, Türkiye'ye açılmak için yatırımlarına devam ediyor. 1979 yılında kurulan Önallar Beton, yaptığı yatırımlarla fark yaratmaya devam ediyor.



2014 yılı başında Batı Beton'un şantiyesini de devralarak kapasitesini yüzde 50 artıran Önallar, Türkiye'ye açılmak için yatırımlarına devam ediyor. 1979 yılında kurulan Önallar Beton, yaptığı yatırımlarla fark yaratmaya devam ediyor. Toplam 45 kişiye istihdam imkanı sağlayan firma, aynı zamanda Salihli ekonomisinin gelişimine de önemli katkılar sunuyor. önallar Beton, kısa süre içinde ise çevre illere açılarak, kalite ve güvenini tüm Türkiye'ye yaymayı hedefliyor. 


Kurduğu hazır beton tesisiyle Manisa'nın Salihli ilçesinde 6 yıldır hizmet veren firma, aynı zamanda Manisa Bölgesi'nde ilk ve tek olarak hazır sıva tesisiyle inşaat sektörüne öncülük ediyor, önallar Beton, kalite, güven ve esnaflık anlayışının en güzel örneklerini sunuyor. 


KAPASİTE ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Son dönemde yatırımlarını giderek artıran Önallar Beton, 2015 yılında da Salihli'deki yatırımlarını artırmaya devam etti. 2012 yılında firma, ikinci hazır beton tesisini kurarak üretimini yüzde 100 artırmıştı. 2014 yılı başında Batı Beton'un şantiyesini de devralarak kapasitesini yüzde 50 artıran Önallar, aynı zamanda araç ve ekipman parkurunu genişleterek, ilçedeki inşaat sektörünün bütün hazır beton ve hazır sıva ihtiyacını karşılayabilecek seviyeye ulaştı. Firma 45 çalışana istihdam sağlamakla birlikte, Salihli esnafına da büyük katkı sağlıyor. Şu anda, Salihli ilçesindeki vizyonununu büyük ölçüde tamamlamış durumda bulunan firmanın bir sonraki hedefi, başka şehirlere de Önallar kalitesini taşımak. 


Habertürk ek


Geri Dön