25 / 04 / 2024

OnaltıDokuz İstanbul, Aralık 2011'de tamamlanacak!

OnaltıDokuz İstanbul, Aralık 2011'de tamamlanacak!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm A.şž. tarafından hayata geçirilen OnaltıDokuz İstanbul, Aralık 2011'de tamamlanacak. Proje 3 bloktan meydana geliyor



OnaltıDokuz İstanbul, çok yakında İstanbul"un en değerli bölgelerinden Bakırköy sahil yolu üzerinde, Marmara"dan Karadeniz"e, Adalar"dan Köprülere kadar tüm İstanbul"a hakim, yepyeni bir yaşam alanı. Yepyeni bir bakış açısıyla, bilinenin çok ötesinde bir İstanbul manzarası sunuyor. Ayrıca gelişen ve İstanbul"un cazibe merkezi olacak bir bölgede yükselmesi sebebiyle de benzersiz bir yatırım fırsatı.

OnaltıDokuz İstanbul, çağdaş mekan anlayışı ve farklı yaşam felsefesiyle rezidans ve apart dairelerinde kentli olmayı yeniden tanımlıyor. 30 dönüm arazi içinde, denize 200 m ve lebiderya deniz manzarası. En alt kattan zirveye kadar tamamı İstanbul"a hakim 3 bloktan oluşuyor. 25.000 m2 alışveriş ve yaşam alanı, teknomarketten süpermarkete, kreşten oyun alanına kadar her şeye sahip. Ayrıca kapalı otopark, sosyal ve peyzaj alanlarıyla da günlük tüm ihtiyaçları bir araya topluyor.

Aralık 2011'de tamamlanacak OnaltıDokuz İstanbul, İstanbul"da, gelişen, değişen, dönüşen ve yükselen merkezi Zeytinburnu"nda. OnaltıDokuz İstanbul, havaalanı, E-5,  Marmaray  ve tüp tünel girişi, Ataköy Marina, IDO Yenikapı iskelesi, Sirkeci, Taksim gibi İstanbul"un kalbi olan merkezlerin tam ortasında. Bu merkezlere yakınlığıyla son dönem gelişen projeler arasında öne çıkıyor.

36, 32 ve 27 katlı 3 blokta 572 konuttan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 konutlar yer alıyor. Konutların alanları 92 ile 338 metrekare arasında değişiyor.

T: (0212) 444 41 69  

 http://www.astayyatirim.com/index.php/page/index/tr/projeler/onaltidokuz-istanbul

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön