29 / 03 / 2024

Önay Life projesinin yarısı 6 ayda satıldı!

Önay Life projesinin yarısı 6 ayda satıldı!

Öntu Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Önay Life Residence projesinin yarısını sattı.




Öntu Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Önay Life Residence projesinin yarısını sattı. Önay Grup olarak uzun yıllardır Esenyurt bölgesinde proje geliştirdiklerini belirten Öntu Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bulut, Esenyurt bölgesinde Esenbahçe Konutları, Önay Garden Residence gibi projeleri hayata geçirdiklerini kaydederek, "Öntu Yatırım Ortaklığı olarak bölgede Önay Life Residence projemizin inşaatına devam ediyoruz" dedi. Esenyurt'ta hayata geçirdikleri Önay Life Residence projesinin toplam yatırım değerinin yaklaşık 180 milyon TL olduğunu ifade eden Ömer Bulut, 432 konutun yer aldığı projede 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı daire seçeneğinin yer aldığını söyledi. 

Bulut, projenin lansmanını gerçekleştirdikleri 6 aylık periyotta projenin yaklaşık yüzde 50'sini sattıklarını belirterek, "Şu anda metrekare satış fiyatımız 3 bin TL'den başlıyor. Daire fiyatlarımız ise 200 bin TL ile 400 bin TL arasında değişiyor" dedi. Bulut, projeyi 2018 yılının ilkbaharında teslim etmeyi hedeflediklerini kaydetti. 

Uzun yıllardır Esenyurt'ta inşaat yaptıkları için bölgede oldukça tanındıklarını anlatan Bulut şöyle konuştu: "Bölgede ve sektörde ilkleri yapan bir şirketiz. Önay Garden projemizde doğal çimden kat bahçesi yapmıştık. Yine aynı projede çatıya havuz yaparak farklı bir konsept oluşturduk. Ayrıca bölgede yaptığımız projelerin hem E-5'e, hem TEM'e, hem de toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olmasına dikkat ediyoruz. Güzel lokasyonlarda farklı konseptler yaratan bir şirket olmamız satışlarımızın hızlı gitmesine neden oluyor." Bulut, önümüzdeki yıl hayata geçirmeyi hedefledikleri iki projeleri olduğunu söyledi. Bulut, bunlardan birisi yine Esenyurt diğerinin ise Basın Ekspres bölgesinde olacağını açıkladı. 


Dünya Sektörel



Geri Dön