25 / 04 / 2024

Öncüoğlu+ACP Mimarlık'ın projeleri Cityscape'de finalde!

Öncüoğlu+ACP Mimarlık'ın projeleri Cityscape'de finalde!

Cityscape Global organizasyonu kapsamında düzenlenen Cityscape 2010 Mimarlık Ödülleri yarışmasında Öncüoğlu+ACP Mimarlık’ın 3 projesi uluslararası jüri tarafından finalist olarak seçildi



Cityscape Global organizasyonu kapsamında düzenlenen Cityscape 2010 Mimarlık Ödülleri yarışmasında Öncüoğlu+ACP Mimarlık’ın 3 projesi uluslararası jüri tarafından finalist olarak seçildi. Turizm, Seyahat ve Ulaşım kategorisinde Mersin’de inşaatı devam eden MerSea’N Marina, Konut kategorisinde tasarımı aşamasındaki Şişli Konutları, Ticari proje kategorisinde ise İstanbul’da bu yıl hizmete açılan Starcity Alışveriş Merkezi finale kaldı.

Yarışmanın ödülleri 5 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşecek törende sahiplerini bulacak. Finale kalan projeler 4-7 Ekim 2010 tarihleri arasında Cityscape Global Sergisi’nde uluslararası yatırımcı ve mimarların ziyaretine açık olacak.

Öncüoğlu+ACP Mimarlık, 2009’da Cityscape Abu Dabi'de Cepa Alışveriş Merkezi projesi ile ticari proje kategorisinde “En İyi Yapı” ödülünü almış, Ezcacıbaşı Ar-ge Merkezi projesi ise 2010’da Cityscape Dubai’de Ticari / Karma Kullanım Projesi kategorisinde “Teşvik Ödülü”ne layık görülmüştü.
 


Geri Dön