25 / 04 / 2024

Önder Bekensir Mashattan'dan daire kiraladı!

Önder Bekensir Mashattan'dan daire kiraladı!

Demet Akalın'ın sevgilisi Önder Bekensir, iş yoğunluğu nedeniyle Acarkent'ten Ayazağa'ya transfer oldu. çift, yeni evlerinin dekorasyonu için kırmızı ve siyah mobilyalar seçti



Demet Akalın'dan boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam eden Önder Bekensir, yoğun iş temposu nedeniyle şehir merkezine taşındı. Levent'te yeni açtığı Abajur adlı gece kulübüyle yakından ilgilenen Bekensir, Akalın'ın Acarkent'teki villasına gidip gelmekte zorlanınca, Ayazağa'daki Mashattan'dan daire kiraladı.

STÜDYO YERİNE 3+1 DAİRE TUTTU
Uzun süredir ev aradıklarını belirten Bekensir, pek çok ünlü ismin tercih ettiği residence'ta Hakan Ural'a komşu oldu. Önce stüdyo tipi bir daire isteyen Önder Bekensir, Demet Akalın'ın isteği üzerine 3+1 bir ev kiralamakta karar kıldı. Abajur'un yanı sıra Nero adlı organizasyon şirketinin işleriyle de ilgilenen Bekensir, 'Demet'le kendimize yeni bir yaşam alanı yarattık. Dekorasyonunu da zevkimize göre yaptık' dedi. Trafikte boğuşmaktan yorulduğunu belirten işadamı, 'Abajur'da sabaha kadar çalışıyorum. çıkışta Acarkent'e gitmek çok zor geliyordu. Zaman kazanmak için bu çözümü bulduk' diye konuştu.

AşžKLARI DUVAR KAĞIDI OLDU
Yeni evinde kendine özel bir çalışma odası yapan Bekensir tüm işlerini buradan hallettiğini söylüyor. Kırmızı ve siyah ağırlıklı döşenen salonun en çarpıcı ayrıntısı ise duvar kağıdı! Yemek masası ve sandalyenin bulunduğu duvarı, çiftin fotoğrafları süslüyor. Akalın'a sürpriz yapmak için bu duvar kağıdını tasarladığını söyleyen Bekensir, 'Ev hayatını seviyorum' diyor.
Başak çOKAN/Sabah Günaydın


Geri Dön