28 / 03 / 2024

Önder Coşkun: İzmir'e fuarland lazım!

Önder Coşkun: İzmir'e fuarland lazım!

İzmir'e "Fuarland" gibi bir merkez kurulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek isteyen Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, yetkililer destek sözü verirse yatırım yapmaya hazır olduklarını vurguladı.




İzmir Fuarı'nda eğlence sektörünün önderliğini yapan ve her yıl milyonlarca ziyaretçinin hoş vakit geçirmesini sağlayarak vatandaşların hafızalarında iz bırakan Coşkun Lunapark, her yıl olduğu gibi bu yılki fuar döneminde de cazibe merkezi oldu. "Bu yıl Fuar'a Folkart'ın ana sponsor olması gerçekten çok önemli. Kendilerine teşekkür ediyorum" diyen Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, lunapark kültürünün eski günlerindeki gibi bir numara olması için Disneyland gibi kapsamlı bir eğlence merkezine ihtiyaç olduğunu söyledi. İzmir'e "Fuarland" gibi bir merkez kurulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek isteyen Coşkun, yetkililer destek sözü verirse yatırım yapmaya hazır olduklarını vurguladı.


Sadece oyuncak değil


Kente her anlamda katkı sağlayacak "Fuarland" projelerinin sadece oyuncaklardan oluşmadığına dikkat çeken Önder Coşkun, oyuncakların dışında projede yüzme havuzları, aqua parklar, hayvanat bahçesi, carting, buz pateni pisti, gezi ve yürüyüş alanları, düğün salonları, kafe ve restoranların da olacağını söyledi.



Yeni Asır


Geri Dön