29 / 03 / 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden 2 milyon TL'ye satılık bina!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden 2 milyon TL'ye satılık bina!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından Samsun Bafra'nın Hacınabi Mahallesi'nde yer alan 4 katlı bina 2 milyon 18 bin 400,71 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.



TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından:


İli: Samsun

İlçesi: Bafra

Mahallesi: Hacınabi Mah.

Ada: 212

Parsel: 2

Yüzölçümü: 1.994,40 metrekare

Üniversite Payı: 21/24

İhale Tarihi: 26 Mart 2015

İhale Saati: 14.00

Tahmin Edilen Bedeli:  2.018.400,71 TL (K.D.V. Hariç)

Geçici Teminat Bedeli: 60.552,02 TL


1 - Samsun ili, Bafra ilçesi, Hacınabi mahallesinde bulunan 16 pafta, 212 ada ve 2 parselde bulunan 1.994,40 m2’lik taşınmazın; Üniversitemiz mülkiyetine ait 1.745,10 m2’ lik arsasının ve bu taşınmaz üzerinde kurulu bağımsız bölüm 2’de yer alan zemin depo, 1. 2. 3. ve 4. katlardan oluşan 5.400,00 m2 karkas binanın; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 inci maddesinin (a) bendi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satışı gerçekleştirilecektir.

2 - Şartname, Rektörlüğümüz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir.

3 - Şartname satış bedeli 750,00 (Yediyüzelli) TL.’dir. Ancak posta yoluyla yapılacak satışlarda şartname bedeline ilave olarak 25.00 TL. posta ücreti alınacaktır.

4 -     İhale, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı toplantı salonunda (Kurupelit/SAMSUN) yapılacaktır.

5 - İhaleye katılabilmek için isteklilerin:

a) İhaleye katılacak gerçek kişilerin kimlik belgesi ile ikametgâh belgesi, tüzel kişilerin ikametgâh belgesi,

b) Tebligat adresi, telefon ve varsa faks numaraları ile elektronik posta adresleri,

c) Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya süresiz banka teminat mektubu (süresiz banka teminat mektubu banka teyit yazısı ile ibraz edilmeli),

d) İhaleye katılacak gerçek kişilerin noter tasdikli imza beyannamesi, tüzel kişilerin, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

e) İhaleye katılacak olan istekli adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,

f) İhaleye katılacak olan isteklinin, şartname satın aldığını gösterir İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından alınmış belge, vermesi gerekmektedir.

6 - İstekliler ihale saatine kadar istenilen belgelerle birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Kurupelit/SAMSUN adresine müracaat etmeleri gerekir.

7 - Saat ayarında Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunun saat ayarı esas alınacaktır.

8 - Telefon, Telgraf, Faks, Teleteks ile yapılan müracaatlar ve postadaki gecikmeler kabul edilmez.

9 - Üniversitemiz ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.



Geri Dön