19 / 03 / 2024

Ondörtüç Pendik'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Ondörtüç Pendik'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Bayram boyunca Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunan İnsay Yapı, herkesi satış ofisine bekliyor



Konut sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme avantajları sunan İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik'ten Kurban Bayramı boyunca konut alanlara birbirinden özel ödeme avantajları sağlıyor. 22 Ağustos itibarıyla başlayan kampanya, bayram ertesine kadar devam edecek. Satış ofisleri ise bayramın üçüncü gününden itibaren hizmet verecek. 


İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenlere devam eden yüzde 15  indirim kampanyasının yanında ayrıca Kurban Bayramı'na özel yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunuyor. Projenin başladığı günden bu yana yaptığı kampanyalarla tüm dikkatleri üzerine çeken İnsay Yapı, özellikle ödeme planına getirdiği yeniliklerle dikkat çekiyor. İnsay Yapı, birikimini değerlendirmek isteyen yatırımcıya da oturmak için ev almak isteyene de kişiye özel ödeme planı sunuyor.


Ondörtüç Pendik'in ödeme koşullarında pek çok alternatifler bulunuyor. Bunlardan birini banka kredileri oluştururken, bu yolla ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor. Üstelik 240 aya kadar konut kredisi imkanından da yararlanılabiliyor. Diğer bir alternatifi ise peşinatsız ödeme koşulu oluşturuyor. Peşinat ödemek istemeyenlere 24 taksit imkanı getiriliyor. Bunun gibi daha pek çok ödeme alternatifi sunan İnsay Yapı, ayrıca bayrama özel yüzde 5 indirim fırsatıyla da bayramı şenlendiriyor.  

Bayramda satış ofisi açık

Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlere her fırsatta ödeme avantajı sunduklarını  söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Kurban Bayramı'na özel ödeme kolaylığı getirdiklerini belirtti. Bayrama özel sunulan yüzde 5 indirim fırsatıyla ev sahibi olmak isteyenlere bayram sevinci yaşatmak istediklerini anlatan Çulhalık, herkesi satış ofislerine beklediklerini bildirdi. 

Ondörtüç Pendik'te kaba inşaatın bittiğini, ince detay işlerine başladıklarını anlatan Çulhalık, “Projeden konut sahibi olanlar ve konut sahibi olmak isteyenler için örnek daire hazırladık. 3+1 daire seçeneği için hazırladığımız örnek dairemiz, ziyaretçilere yeni evlerinde yerleşim fikri verecek mimari çözümleri de içinde barındırıyor” dedi. 

Teslimler 2018 yılı Haziran ayı

9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ondörtüç Pendik, 243 konut ve 21 ticari birimden oluşuyor. Üç tip konut seçeneğinin bulunduğu projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ondörtüç Pendik'te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 244 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 314 bin  TL ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 456 bin TL'den alıcı buluyor. Kampanya  boyunca bu fiyatlar üzerinden ayrıca yüzde 5 indirim uygulanacak. Projenin teslim tarihi ise 2018 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. 

Merkezi noktalara yakın

Pendik'in merkezinde yer alan Ondörtüç Pendik, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne üç dakika mesafede yer alan Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.


24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı Ondörtüç Pendik'te yüksek koruma dikkat çekiyor. Ayrıcalıklı yaşam konseptiyle inşa edilen Ondörtüç Pendik, yüzme havuzu, kapalı otopark ve dinlenme alanlarıyla tüm rakiplerini geride bırakıyor. Projede ayrıca spor alanları, oturma, yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya alanı ve oturma alanları da yer alıyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo imkanı verilen  projede ayrıca mağaza ve restoranlar da olacak. 


 

0216 3141414 

www.insayyapi.com 


Geri Dön