18 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te yılın ilk kampanyası başladı!

Ondörtüç Pendik'te yılın ilk kampanyası başladı!

Cazip fiyat avantajlarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler, yeni kampanya avantajlarıyla karşılaşıyor. İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyen herkesi, yeni yıla özel peşinat ödemeden ev sahibi yapıyor.



İstanbul'a yeni bir yaşam alanı kazandırmaya hazırlanan İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik'te cazip fiyat avantajlarına devam ediyor. Satışların tüm hızıyla sürdüğü Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler, yeni yıla özel peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. 


Fiyat avantajlarıyla öne çıkan Ondörtüç Pendik, yılın ilk kampanyası için kolları sıvadı. Ocak ayı sonuna kadar sürecek olan yeni yıl kampanyası, sıfır peşinatla herkesin ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. 

9 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, 241 daire ve 23 ticari birimiyle Pendik'e yeni bir değer kazandırıyor. İş Bankası ve Garanti Bankası aracılığıyla 120 aya kadar vadelendirilen Ondörtüç Pendik'te üstelik banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor. Ayrıca projeden yararlanmak isteyenlere farklı bir seçenek daha sunan İnsay Yapı, liste fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim uygulayarak, firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiriyor.

Fiyatlar 215 bin liradan başlıyor


Kaba inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığı projede üç tip konut seçeneği bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Ondörtüç Pendik'te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 215 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 270 bin TL ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 420 bin TL'den alıcı buluyor. Üstelik hiç peşinat ödemeden yeni yıla özel kampanyayla peşinatsız ev sahibi olunabiliyor.  


Yatırımcısına sundukları cazip fiyat avantajlarıyla konut satışlarının hız kazandığını söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, kampanya fırsatının ocak ayı sonuna kadar geçerli olacağını belirtti. Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlerin acele etmesini isteyen Çulhalık, “Bu fiyata bu kalitede ev bulabilmek imkansız” dedi. 


Ondörtüç Pendik'i 2018 yılı sonunda teslim edeceklerini açıklayan Çulhalık, projenin kaba inşaatının yüzde 70 'inin tamamlandığını bildirdi. Yeni yıla özel sunulan peşinatsız ev sahibi olabilme uygulamasının kaçırılmayacak bir fırsat olduğuna dikkat çeken Çulhalık, ödeme seçenekleriyle yatırımcısına cazip fırsatlar sunduklarını ifade etti. Pendik'in göbeğinde yer alan projenin yatırımcısına ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunduğunu vurgulayan Çulhalık, “Ondörtüç Pendik'ten ev alanlar çok kısa süre içinde kazançlı çıkacak. Orta gelir grubuna hitap eden projemiz, Pendik’in en parlak bölgesinde inşa ediliyor. Ondörtüç Pendik, yüksek yatırım değeriyle alıcısına gelecek vadediyor” diye konuştu. 


Ayrıcalıklı yaşam

24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı Ondörtüç Pendik'te yüksek koruma dikkat çekiyor. Ayrıcalıklı yaşam konseptiyle inşa edilen Ondörtüç Pendik, yüzme havuzu, kapalı otopark ve dinlenme alanlarıyla tüm rakiplerini geride bırakıyor. Projede ayrıca spor alanları, oturma, yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya alanı ve oturma alanları da yer alıyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo imkanı verilen  projede ayrıca mağaza ve restoranlar da olacak. 


Kolay ulaşım

Pendik'in merkezinde yer alan Ondörtüç Pendik, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne üç dakika mesafede yer alan Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.


0216 3141414

www.insayyapi.com

www.ondortuc.com


Geri Dön