26 / 04 / 2024

Onduline Avrasya bayi toplantısı Güney Afrika'daydı!

Onduline Avrasya bayi toplantısı Güney Afrika'daydı!

Onduline Avrasya bayi toplantısı Güney Afrika'daydı. Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 20’nci kuruluş yıldönümünde bayi toplantısını Güney Afrika’da gerçekleştirdi.



Bayi toplantısına Onduline Avrasya’nın Türkiye’deki bayilerinin yanında Avrasya Bölgesindeki 24 ülkedeki bayiler de katıldı. Bayi toplantısında başarılı bayiler ödüllendirilirken, gala gecesinde sahne alan Ziynet Sali dünyanın bir ucundaki toplantıya katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.


Onduline Avrasya Genel Müdür Yardımcısı Fulya Özgül Koçak, Güney Afrika’nın Sun City kentinde gerçekleşen toplantıda bir konuşma yaparak Fransa merkezli Onduline Grup'ta ciro açısından 2’nci sırada olduklarının altını çizdi. Koçak, sektörlerinde lider bir konumda olduklarını da belirterek şunları söyledi;

 “Sektörümüzde yüzde 12’lik pay ile lider bir konumdayız. Satışlarımızın yüzde 20’sini ihracat oluşturuyor. 2013 yılında beklentilerimizi yakaladık ve 85 milyon Euroluk bir ciroya ulaştık. 2014 yılında ise yüzde 3 oranın bir büyümeyi  hedefliyoruz. Konsantrasyonumuzu Orta Asya’ya ve Kafkasya’ya yoğunlaştırdık. Burası büyük bir pazar ve Onduline olarak bu pazarda etkin bir rol oynamak istiyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içinde ihracatımızın yüzde 30-35  seviyelerine ulaşacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Onduline Avrasya'nın 20 Şubat 2014 tarihinde Güney Afrika'nın Sun City şehrinde yapılan "20.Uluslararası Bayiler Toplantısı'nda 2 kategoride ödüller sahiplerini buldu.  İlk kategori olan “ Türkiye-Anadolu Kaplanları”nda Samsun bayisi Tellioğlu Metal San. Ve Tic. A.Ş. 1. olurken sıralama şu şekilde oluştu;


2. Ayeroğlu San.ve Tic. Ltd. Şti. / Bolu

3. Serinler İnş. San./Tekirdağ

4. Ertuğrullar Metal İnş. Ltd. Şti./Muğla

5. Can Yapı/ Balıkesir

6. Niksar Onur Gıda ve İnş. Ltd/Tokat

7. Tiritoğlu Dizayn/Ankara

8. Ar-Sucan İzol İnş./Antalya

9. Polen Müh. Ltd.Şti./Diyarbakır


Onduline Avrasya’nın Bölgesel Başarı Ödülleri’ndeki sıralama ise şöyle oldu;


1. S’GAL Ltd. - İsrail

2. Sazokar Co. - İran

3. Sahin İnşaat- Türkmenistan




İhracat açısından ciro ödüllerinin de verildiği bayi toplantısında ilk 3 sırayı ise Azerbaycan ve Türkmenistan şirketleri aldı. Bunlar;


1. Behrud Company- Azerbaycan

2. Bilev Şirketi- Azerbaycan

3. Ak Gaya-Türkmenistan


Türkiye’nin en büyük ciro ödüllerinde de başarılı bayiler şu şekilde sıralandı;


1. Çalışkanlar İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. /İstanbul 

2. Nİ-ME Çatı İnş. İzol. San. Ve Tic. A.Ş. / İstanbul 

3. Karaoğlu İnş. Malz. Tic. Ltd. Şti. / İzmir 

4. Özkar İnş. Nak. Taah. Ve Tic. A.Ş. / İstanbul 

5. İzonorm İzol. İnş. Yapı Malz. Tic. Ltd. Şti. / Antalya 


Ziynet Sali Coşturdu

Bir çok şarkısıyla milyonların kalbini fetheden Ziynet Sali de, 20’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Onduline Avrasya’nın Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde düzenlenen gala gecesinde sahne aldı. Davetlileri sahneye çağırarak Sıra gecesi yapan Sali, izleyenlere müzik ziyafeti verdi. 


Türkiye’nin birçok ilinin yanı sıra Kafkaslar, Ortadoğu ve Orta Asya’daki ülkelerin bayilerinin de katıldığı geceye damgasını vuran Ziynet Sali, seslendirdiği şarkılar ile Güney Afrika’da tam bir “Türk Gecesi” yaşattı. Türkiye’nin her yöresine ait şarkıları eşsiz sesiyle seslendiren Ziynet Sali’ye büyük coşku ile eşlik eden Onduline bayileri unutulmaz bir gece geçirdiler.



Geri Dön