26 / 04 / 2024

Onduline Avrasya, Küba'da toplantı yaptı!

Onduline Avrasya, Küba'da toplantı yaptı!

Türkiye 'nin lider çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya geleneksel bayi toplantısı ve gezisini bu yıl Küba 'da Varadero ve Havana şehirlerinde gerçekleştirdi



Başarılı geçen bir yılın ardından tüm Türkiye bayilerini Küba 'da biraraya getiren Onduline Avrasya, 2011 stratejileri, Türkiye ekonomisi, çatı sektörü, yeni ürünler, iletişim faaliyetleri ve 2012 yılında yürürlüğe girecek olan yeni Türk Ticaret Kanunu ile ilgili olarak bilgilendirme amaçlı kapsamlı toplantılar gerçekleştirdi.

Türkiye ile Uzakdoğu arasında 25 ülkeyi kapsayan bir bölgeyi yöneten Onduline Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, bayi yapılanmaları ile birlikte bölgenin en güçlüsü olduklarını da sözlerine ekleyerek “Tüm dünyada yapılanmamızı sürdürüyoruz. Zayıf olduğumuz pazarlarda da artık iyi bir konumdayız. 2010 yılında yüzde 10 ‘luk büyüme gerçekleştirdik, Onduline Avrasya olarak önümüzdeki beş yıllık dönem için Türkiye için beklediğimiz büyüme hızı ise yüzde 5 civarında olacak. ” şeklinde konuştu.

Son akşam organize edilen Gala gecesine ise Küba 'nın bağlı olduğu Onduline İspanya şžirketinin Genel Müdürü Mr. AndrÜ© Blazquez ve Onduline Küba bayilerinden seçkin davetliler de katıldı. Bay Blazquez yaptığı konuşmada Onduline Küba faaliyetlerinden kısaca sözederek, Gala gecesine katılımından duyduğu mutluluğu ve Grup içinde Onduline Avrasya 'nın örnek alınacak faaliyetler gerçekleştirdiğini ifade etti.

ONDULINE KOROSU COşžTURDU

Küba 'da biraraya gelen Onduline Avrasya bayilerini Gala gecesinde yine bir sürpriz bekliyordu. Onduline Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan liderliğinde yöneticiler ve tüm satış ekibi bir koro oluşturarak Küba ile özdeşleşmiş ünlü devrimci Che Chevara 'yı konu alan “Hasta Siempre ” ( Sonsuza Kadar ) şarkısını İspanyolca olarak seslendirdiler. Ardından Metin Ersoy 'un nostaljik ve latin ritmindeki neşeli şarkısı “Vakit yok gemi kalkıyor artık “ parçasını seslendiren ve danseden ekip misafirlere keyifli
anlar yaşattı...


Geri Dön