23 / 04 / 2024

Onduline Avrasya, yeni standıyla Yapı Fuarı’na katılıyor!

Onduline Avrasya, yeni standıyla Yapı Fuarı’na katılıyor!

Çatı malzemeleri sektörünün lider kuruluşu Onduline Avrasya, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yepyeni bir standla sektörle buluşuyor.



Yapı sektörü açısından çok önemli bir yere sahip olan Yapı İstanbul Fuarı’nda yerini alacak olan Onduline Avrasya, bu yıl fuarda 20. Yaşını kutlarken, bağlı bulunduğu Onduline Group’a ve 70. yılına da vurgu yapacak. Uluslararası alandan yaklaşık 100 bin ziyaretçinin katılması beklenen Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda 3. Salon 311 no’lu stantta yer alacak olan Onduline Avrasya, bu yıl çatı sistemlerinden Onduvilla, Bituline, yeşil çatı sistemi Ondugreen ve kiremit altı su yalıtım sistemi Isoline ürünlerini sergileyecek. 

Fuarda sergilenecek olan Bitüm esaslı kiremit Onduvilla villalardan apartmanlara, kurumsal ve ticari binalara kadar birçok tip çatıda tercih ediliyor. Uygulama için özel ekipman gerektirmeyen Onduvilla, sadece çekiç, çivi ve kesici bir alet ile uygulanabilir bir ürün. Onduvilla, uzun ömürlü su geçirimsizlik ve ömür boyu paslanmaya karşı garantili bir ürün olarak tercih edilirken, yaklaşık %50 geri dönüşümlü malzeme içeriğiyle de ekolojik yaşam döngüsü performansına sahip. Geleceğin çözümü olarak Onduvilla, ısı yalıtımı ve ses emici özelliği ile uç hava şartlarına; yüksek sıcaklılara ya da yağmurlu iklimlere dayanıklı.

Temellerin ve bodrum katlarının su yalıtımını sağlayan, modifiye bitüm esaslı su yalıtım membranı olan Bituline ise Onduline Avrasya Sapanca tesislerinde modern teknolojilerle üretilmekte. Bituline, konut, toplu konut, endüstriyel, kurumsal ve ticari binalarda kullanılma alanına sahipken, modifiye bitüm sayesinde yalıtım çok düşük sıcaklıklarda dahi esnekliğini koruyor ve çatlamıyor. 

Kiremitlerle kaplı çatılar için uzun ömürlü ve tam su geçirimsiz bir kiremit altı su yalıtım sistemi olan İsoline de fuarda katılımcıların beğenisine sunulacak. İsoline, hem yeni inşaa edilen binalarınızın çatısında, hem de yenilenen çatılarda  kiremitlerin altında tam su geçirimsizlik, düzgün görünüm ve istendiği takdirde de levhaların altına ısı yalıtımı yapma imkanı veriyor. Sistem Isoline 1996 yılından bu yana kiremitli çatıların altında ideal bir su yalıtım levhası olarak ve son yıllarda arduvaz ve seramiklerle de birleştirilerek son derece innovatif olanaklar sunmakta.

Fuarın bir başka ilginç ürünü de Yeşil çatı sistemi Ondugreen olacak. Ondugreen bugün birçok prestijli konut, AVM, otel ve buna benzer büyük ölçekli projede son yıllarda giderek yükselen bir trende sahip. 




Geri Dön