24 / 04 / 2024

One Tower Ankara vaziyet planı!

One Tower Ankara vaziyet planı!

Firma: Özçelik-İmaj-Tan Ortaklığı

Proje: One Tower

One Tower Ankara vaziyet planı görseli için haberimizi inceleyebilirsiniz. 2015 yılında teslimlerinin yapılmaya başlanması planlanan proje Ankara'da İmaj-Özçelik ve Tan Ortaklığı'nın girişimi ile hayata geçirildi...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 ve penthouse olarak 11 farklı tipte daire seçeneği bulunan One Tower, Ankara'da konumlandırılıyor.


One Tower  Ankara  vaziyet planı görseline geçemeden önce projenin genel özelliklerini aktaralım. Proje Tan, İmaj ve Özçelik ortak girişimi ile inşa ediliyor.


One Tower Ankara Projesi, toplam 306 adet daireden oluşuyor. Projenin arsa büyüklüğü 193 bin 183 metrekare olarak belirlendi. 


Teslimlerinin 2015 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan  One Tower  Ankara, , fitness center, spor alanları, masaj odaları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve buhar banyosu gibi olanaklara sahip.


2 kule olarak planlanan One Tower Projesi'nde daire alanları minimum 112,2 metrekareden başlıyor. One Tower Ankara vaziyet planı ayrıntıları için aşağıda yer alan iletişim adreslerinden yararlanabilirsiniz.



One Tower Ankara vaziyet planı


 One Tower Ankara vaziyet planı!


Telefon : (0312) 483 03 03 

Web adresi : www.onetower.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön