25 / 04 / 2024

One Tower Diplomatique, Başkent'in Zirvesi'nde yeni bir yaşam sunuyor!

One Tower Diplomatique, Başkent'in Zirvesi'nde yeni bir yaşam sunuyor!

Başkent Ankara'nın klasik konut yapısı son yıllarda oldukça değişti. Birkaç yıl öncesine kadar az katlı konutlar, apartmandan bozma ofislere sıkışan Ankaralı, artık çok yüksek katlı yapılarla göğe uzanıyor.



Ankara'da birbiri ardına yükselen gökdelenler kentin görünümünü de büyük oranda değiştirdi

Metrelerce yükseklikteki ofisleri, bulutların üzerindeki evleri bir zamanlar yalnızca filmlerde gören Ankaralı, gökdelenlerin de başkenti olma yolunda hızla ilerliyor. İş kuleleriyle başlayan yükseklik akımı konut projelerine de etki edince, evlerin konumu bulutlara çıktı. 


"KENT YENİLENİYOR" 

Kentin en seçkin yerleşim yerlerinden Oran'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique konut projesi ise 185 metrelik yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olarak dikkati çekiyor. Projeyi hayata geçiren İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın son yıllarda yaşadığı dönüşüm sayesinde dünya başkentine yakışan bir görünüm kazanmaya başladığını ifade ederek, şunları söyledi: "Son birkaç yıldır tüm Türkiye ciddi bir dönüşüm içerisinde. Yurt dışını yakından takip eden, yeni gelişmeleri doğru analiz ederek projelerine yansıtan, geniş vizyonlu inşaat firmaları sayesinde kentlerin görünümleri de yenileniyor. Bu dönüşümden  Ankara  da nasibini alıyor. Başkent şu an hem ofis hem de konut yapıları bakımından farklı bir görünüme büründü. Kentin neredeyse her bölgesinde yüksek katlı binaları görmek mümkün." 


RÜZGÂRDAN DA ETKİLENMEYECEK

Özçelik, dev iş merkezleriyle başlayan bu sürecin konut projelerini de etkilemeye başladığını ifade ederek, "Dünyaya baktığımızda da inşaat firmaları en yüksek binayı yapabilmek için birbirleriyle yarışıyor. Ankaralı da yüksekliğe alışmaya başladı. Kentin en yüksek konut kulesi olan 185 metre yüksekliğindeki One Tower Diplomatique de bu özelliğiyle oldukça dikkati çekti. Projemizde konut sahiplerine standartların üstünde, 'Başkent'in Zirvesi'nde' bir yaşam sunuyoruz" dedi. One Tower Diplomatique'in kentin tüm ışıklarını gören 360 derece manzarasıyla da konut sahiplerine görsel şölen sunduğunun altını çizen Özçelik, İngiltere'de yapılan "rüzgar testi" sayesinde de projenin en üst katı olan 48'inci katta bile rüzgarın sert etkilerinin hissedilmeyeceğini vurguladı. 


Sabah 



Haber Sabah Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ankara'da birbiri ardına yükselen gökdelenler kentin görünümünü de büyük oranda değiştirdi. Başkent Ankara'nın klasik konut yapısı son yıllarda oldukça değişti. Birkaç yıl öncesine kadar az katlı konutlar, apartmandan bozma ofislere sıkışan Ankaralı, artık çok yüksek katlı yapılarla göğe uzanıyor. Metrelerce yükseklikteki ofisleri, bulutların üzerindeki evleri bir zamanlar yalnızca filmlerde gören Ankaralı, gökdelenlerin de başkenti olma yolunda hızla ilerliyor. İş kuleleriyle başlayan yükseklik akımı konut projelerine de etki edince, evlerin konumu bulutlara çıktı. 


"KENT YENİLENİYOR" 


Kentin en seçkin yerleşim yerlerinden Oran'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique konut projesi ise 185 metrelik yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olarak dikkati çekiyor. Projeyi hayata geçiren İTO Yatırım'm ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın son yıllarda yaşadığı dönüşüm sayesinde dünya başkentine yakışan bir görünüm kazanmaya başladığını ifade ederek, şunları söyledi: "Son birkaç yıldır tüm Türkiye ciddi bir dönüşüm içerisinde. Yurt dışım yalandan takip eden, yeni gelişmeleri doğru analiz ederek projelerine yansıtan, geniş vizyoıılu inşaat firmaları sayesinde kentlerin görünümleri de yenileniyor. Bu dönüşümden Ankara da nasibini alıyor. Başkent şu an hem ofis hem de konut yapılan bakımından farklı bir görünüme büründü. Kentin neredeyse her bölgesinde yüksek katlı binaları görmek mümkün."



Sabah Ankara 





Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ankara'daki gökdelenler sektörün yeni yükselen değeri olmaya başladı. Son proje ise İTO Yatırım tarafından Oran'da hayata geçirilen 185 metrelik One Tower Diplomatique oldu.


Başkent Ankara'nın klasik konut yapısı, yerini gökdelen projelerine terk ediyor. İş kuleleriyle başlayan 'yükseklik' akımı konut projelerine de etki edince, Başkent'te evlerin konumu bulutlara çıktı. Kentin en seçkin yerleşim yerlerinden Oran'da hayata geçirilen One Tovver Diplomatique konut projesi ise 185 metrelik yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olarak dikkati çekiyor. 


'Ankara dönüşüyor'


Projeye imza atan İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın son yıllarda yaşadığı dönüşüm sayesinde dünya başkentine yakışan bir göıiinüm kazanmaya başladığını ifade ederek, "Türkiye genelindeki dönüşümden Ankara da nasibini alıyor. Başkent şu an hem ofis hem de konut yapıları bakımından farklı bir görünüme büründü. Kentin neredeyse her bölgesinde yüksek katlı binaları görmek mümkün" dedi. Özçelik, dev iş merkezleriyle başlayan sürecin konut projelerini de etkilemeye başladığını ifade ederek, "Ankaralı yüksekliğe alışmaya başladı. Kentin en yüksek konut kulesi olan 185 metre yüksekliğindeki One Tovver Diplomatique de bu özelliğiyle oldukça dikkati çekti. Projemizde konut sahiplerine standartların üstünde, 'Başkent'in Zirvesi'nde' bir yaşam sunuyoruz" diye konuştu. One Tower Diplomatique'in kentin tüm ışıklarını gören 360 derece manzarasıyla da konut sahiplerine görsel şölen sunduğunun altım çizen Özçelik, İngiltere'de yapılan "rüzgar testi" sayesinde de projenin en üst katı olan 48'inci katta bile rüzgarın sert etkilerinin hissedilmeyeceğini vurguladı. 



Yeni Yüzyıl


Geri Dön