29 / 03 / 2024

One Tower’da satışlar başladı! 2015 Mayıs'ta teslim!

One Tower’da satışlar başladı! 2015 Mayıs'ta teslim!

Firma: Özçelik-İmaj-Tan Ortaklığı

Proje: One Tower

Ankara - Başkent’in en prestijli bölgelerinden Oran semtinde yapımına başlanan, alışveriş merkezi ve konut kulesinden oluşan karma proje One Tower’da satışlar başladı...





Ankara Oran’da yapımına başlanan 185 metre yüksekliğindeki 48 katlı One Tower projesinde 306 residence dairesinin satışına başlandı Özçelik-İmaj-Tan ortaklığıyla kurulan İTO Yatırım’ın hayata geçirdiği One Tower, 5 katı 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi olan, 185 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut kulesinden oluşuyor.


2+1 3+1, 4+1, 5+1 ve penthouse olmak üzere 11 ayrı tip ve büyüklükte 306 residence dairesinin bulunduğu One Tower’da, konut sahibi olmak isteyenler, firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.

Panora AVM’ye komşu olan One Tower’da anahtar teslimleri Mayıs 2015’te yapılacak. 



Mimari tasarımını İstanbul Modern, Kanyon, Levent Loft, Loft Bahçe, Sapphire gibi İstanbul’a değer katan projeleri hayata geçiren Tabanlıoğlu Mimarlık’ın yaptığı konut kulesi ve alışveriş merkezi, konumu ve özellikleri ile Başkent’in simge yapılarından biri olacak.


1150 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Oran’da inşa edilen One Tower’ın penthouse dairelerinde oturacaklar, Mogan ve Eymir Gölleri ile çevresindeki ormanların, Elmadağ’ın ve muhteşem  Ankara  manzarasının dahil olduğu panoramayı kentin en tepe noktasından izleme şansına sahip olacak.


One Tower’ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, bilardo salonu, satranç salonu, dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak.


One Tower’da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım hizmetleri) verilecek.


Telefon: (312) 242 17 17

Web adresi: http://www.ozcelikimajtan.com


projeye sor



Geri Dön