19 / 04 / 2024

Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binası 15 ayda tamamlanacak!

Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binası 15 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, yeni hizmet binasına kavuşuyor. Bina için belediye ve yüklenici firma Aksay İnşaat arasında protokol yapıldı. Yer tesliminin ardından başlanacak inşaat çalışmalarının 15 ayda tamamlanması planlanıyor.



29 Ocak'ta ihalesi gerçekleştirilen hizmet binası için, belediye ve yüklenici firma Aksay İnşaat arasında protokol yapıldı. Yer tesliminin ardından başlanacak inşaat çalışmalarının 15 ayda tamamlanması ve binanın 2017 yılı Ağustos ayında hizmete sunulması planlanıyor. 


Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen protokol töreninde, yeni hizmet binasını basın mensuplarına tanıtan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Onikişubat'a ve Kahramanmaraş'a yakışır bir eseri, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" vurgulayan Başkan Mahçiçek, 29 Ocak'ta başlayan ihale sürecinin de tamamlanarak inşaat aşamasına geçildiğini söyledi. 


Başkan Mahçiçek, şöyle devam etti: "4 Nisan 2014 tarihi itibariyle göreve geldiğimizde arkadaşlarımızın çalışmalarını yapabilecekleri bir mekan dedi. Onikişubat Belediyesi'nin geride kalan 2 yıllık süreçte birbirinden önemli hizmetlere imza attığını ifade eden Başkan Mahçiçek, yeni hizmet binasının da Onikişubat için "Prestij" yatırımlardan biri olacağını dile getirdi. Yeni hizmet binasının mimarisinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin mimarları tarafından çizildiğini neredeyse yok gibiydi. Süratle şimdiki çalışma alanımız olan misafirhaneyi belediye olarak düzenledik ve hizmet vermeye başladık. Arkadaşlarımız gerçekten bu güne kadar çok olumsuz şartlarda çalıştı. Bu bağlamda ilçemize hem modern hem de tarihi siluetimizi yansıtacak bir bina kazandırıyoruz. Binanın mimarisini Cumhurbaşkanlığı külliyesini yapan mimar arkadaşlarımıza çizdirdik. 29 Ocak'ta açık ihale ile tesisimizin ihalesine çıktık. Kamu İhale Kurumu'na itiraz edildi ama bu kurumumuzun haklı olduğu anlaşıldı ve ihale süreci tamamlandı. Biz de bugün bu karar çerçevesinde Kahramanmaraş'ta değerli firmamız olan Aksay inşaat ile sözleşmemizi yapıyoruz. Şundan çok memnunuz. Belediyemizin binasını Kahramanmaraşlı bir firmamız yapacak. İnşallah çabucak 15 aylık bir süre koyduk ve süratle inşaata başlanacak. Önümüzdeki senenin İnşallah Temmuz'unda Ağustos'unda binamızı hizmete sunacağız. Bu projede büyük emeği olan Etüt Plan Proje Müdürlüğü çalışanlarımı da tebrik ediyor, yeni hizmet binamızın ülkemize, şehrimize ve çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum."


Konuşmaların ardından Başkan Mahçiçek ve Aksay İnşaat temsilcileri arasında imzalar atılarak, protokol yapıldı. 


"ONİKİŞUBAT YİNE İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK" 

Öte yandan, Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binası noktasında attığı adımla da yine bir ilki gerçekleştirdi. Onikişubat Belediyesi, bina tamamlandığında 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kurulan, 13 büyükşehir içerisindeki metropol ilçe belediyeleri arasında, hizmet binasını tamamlayan ilk belediye olacak. 


Kahramanmaraş Gazetesi




Bu haber Yeni Afşin'de  şöyle yer aldı:



 Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, yeni hizmet binasına kavuşuyor. 29 Ocak'ta ihalesi gerçekleştirilen hizmet binası için, belediye ve yüklenici firma Aksay İnşaat arasında protokol yapıldı. 

Yer tesliminin ardından başlanacak inşaat çalışmalarının 15 ayda tamamlanması ve binanın 2017 yılı Ağustos ayında hizmete sunulması planlanıyor. 

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen protokol töreninde, yeni hizmet binasını basın mensuplarına tanıtan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Onikişubat'a ve Kahramanmaraş'a yakışır bir eseri, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. 


Onikişubat Belediyesi'nin geride kalan 2 yıllık süreçte birbirinden önemli hizmetlere imza attığını ifade eden Başkan Mahçiçek, yeni hizmet binasının da Onikişubat için "Prestij" yatırımlardan biri olacağını dile getirdi. Yeni hizmet binasının mimarisinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin mimarları tarafından çizildiğini vurgulayan Başkan Mahçiçek, 29 Ocak'ta başlayan ihale sürecinin de tamamlanarak inşaat aşamasına geçildiğini söyledi. 

Başkan Mahçiçek, şöyle devam etti: "4 Nisan 2014 tarihi itibariyle göreve geldiğimizde arkadaşlarımızın çalışmalarını yapabilecekleri bir mekan neredeyse yok gibiydi. Süratle şimdiki çalışma alanımız olan misafirhaneyi belediye olarak düzenledik ve hizmet vermeye başladık. 


Arkadaşlarımız gerçekten bu güne kadar çok olumsuz şartlarda çalıştı. Bu bağlamda ilçemize hem modem hem de tarihi siluetimizi yansıtacak bir bina kazandırıyoruz. Binanın mimarisini Cumhurbaşkanlığı Külliyesini yapan mimar arkadaşlarımıza çizdirdik. 29 Ocak'ta açık ihale ile tesisimizin ihalesine çıktık. Kamu İhale Kurumu'na itiraz edildi ama bu kurumumuzun haklı olduğu anlaşıldı ve ihale süreci tamamlandı. Biz de bugün bu karar çerçevesinde Kahramanmaraş'ta değerli firmamız olan Aksay İnşaat ile sözleşmemizi yapıyoruz. Şundan çok memnunuz. Belediyemizin binasını Kahramanmaraşlı bir firmamız yapacak. 

İnşallah çabucak 15 aylık bir süre koyduk ve süratle inşaata başlanacak. 

Önümüzdeki senenin inşallah Temmuz'unda, Ağustos'unda binamızı hizmete sunacağız. Bu projede büyük emeği olan Etüt Plan Proje Müdürlüğü çalışanlarımı da tebrik ediyor, yeni hizmet binamızın ülkemize, şehrimize ve çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum." Konuşmaların ardından Başkan Mahçiçek ve Aksay İnşaat temsilcileri arasında imzalar atılarak, protokol yapıldı. 

Onikişubat Yine İlki Gerçekleştirecek Öte yandan, Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binası noktasında attığı adımla da yine bir ilki gerçekleştirdi. Onikişubat Belediyesi, bina tamamlandığında 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kurulan, 13 büyükşehir içerisindeki metropol ilçe belediyeleri arasında, hizmet binasını tamamlayan ilk belediye olacak.  


Yeni Afşin



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, yeni hizmet binasına kavuşuyor. 29 Ocak'ta ihalesi yapılan hizmet binası için, belediye ve yüklenici firma Aksay İnşaat arasında protokol yapıldı. Yer tesliminin ardından başlanacak çalışmalar 15 ayda tamamlanacak. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Onikişubat'a yakışır bir eseri, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. 


Karar



Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kahramanmaraş Merkez ilçe Onikişubat Belediyesi'nin yeni hizmet binası için yüklenici firma Aksay inşaat A.Ş. ile ilk protokol yapıldı. 


KAHRAMANMARAŞ Onikişubat Belediyesi, yeni hizmet binasına kavuşuyor. 29 Ocak'ta ihalesi .gerçekleştirilen hizmet binası için. belediye ve yüklenici firma Aksay İnşaat arasında protokol yapıldı. Yer tesliminin ardından başlanacak inşaat çalışmalarının 15 ayda tamamlanması ve binanın 2017 yılı Ağustos ayında hizmete sunulması planlanıyor. Öte yandan, Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binası noktasında attığı adımla da yine bir ilki gerçekleştirdi. Onikişubat Belediyesi, bina tamamlandığında 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kurulan, 13 büyükşehir içerisindeki metropol ilçe belediyeleri arasında, hizmet binasını tamamlayan ilk belediye olacak. 


Milat


Geri Dön