29 / 03 / 2024

Onur Gizer kimdir?

Onur Gizer kimdir?

GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanı Onur Gizer, Giz Oto Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi'nin müdürü oldu. Peki Gizpa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer kimdir?



Onur Gizer kimdir?

GİZPA İnşaat Anonim Şirketi  Adana  Ticaret Odası Başkanı Onur Gizer, Giz Oto Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi'nin müdürü oldu.


GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanlığı görevini devam ettirmekte olan Ali Gizer ve Onur Gizer ortaklığında kurulmuş bir inşaat firmasıdır. 


Onur Gizer’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Gizpa İnşaat 2004 yılından bu tarafa Adana’nın Modern kentsel Dönüşüm projelerinin baş mimarı olmuş ve bu dönüşüm projeleriyle Adana’ya yeni bir görünüm kazandırmıştır. 


Ayrıca yeni Adana bölgesindeki inşaatları ile bölgenin bu bölgeye doğru genişlemekte olduğunun tespitini yapan GİZPA İnşaat Yeni Adana nın Adana nın yeni merkezi olması konusunda başarılara imza atmıştır. 


Adana Kenan Evren Bulvarin da 196m2lik güvenlikli daireler ve 5000 m2 sosyal alandan oluşan  Platin Kent, Adana’nın modern yüzü  ayrıcalıklı yaşamın içerisinde brüt 240 m2 kullanım alanına sahip çok özel Yüzevler Platin Konutları, Işık kent, Murat apartmanı ve daha birçok yaşam alanı GİZPA İnşaat ve ortakları  tarafından yapılarak sahiplerine teslim edilmiştir.

 

Adana da halen yapımı devam etmekte olan 12.ooo m2 arazi üzerine, yüzme havuzlu, otoparklı ve 9.000 m2 yeşil alana sahip Göl Vadi Evleri ve 330 m2lik 12 Villadan oluşan Birikim Vilları Gizpa’nın eşsiz inşaatlarındandır. 


Kartal'da yapımı devam etmekte olan Kartal Marmara Kule 40.000m2 inşaat alanı İstanbulda GİZPA İnşaat  güvencesinin sembolü olacaktır.


Onur Gizer, Giz Oto'da Şube Müdürlüğü yapacak!



Geri Dön