19 / 04 / 2024

Onur Market, Çağlayan mağazasını hizmete açtı!

 Onur Market, Çağlayan mağazasını hizmete açtı!

Özen Grup bünyesindeki Onur Market, Çağlayan mağazasını yenileyerek 18 Eylül 2012 Salı günü hizmete açtı.



2012 yılını “Büyüme ve Atılım Yılı” ilan eden Özen Grup, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Kurumsal kimliğini yenileyen ve ‘Alışverişte Onur Sözü’ sloganını ilke edinen Onur Market, Çağlayan mağazasını yenileyerek 18 Eylül 2012 Salı günü hizmete açtı.


Gıda perakendeciliğine 1997 yılında İstanbul - 4. Levent’te açtığı ilk Onur Market mağazasıyla başlayan Özen Grup, yenilenen Çağlayan Mağazasını 18 Eylül Salı günü düzenlediği törenle hizmete açtı. Açılış törenine Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, firma yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı


Onur Market’in yeni kurumsal kimliğiyle dizayn edilen Çağalayan mağazası 600 metrekarelik bir müşteri hizmet alanı ile faaliyet gösterecek. Çağlayan Mağazası, taze ürün odaklı yaklaşımıyla market alışverişinde aranılan her şeyi, uygun fiyat ve yüksek kaliteyle sunmaya devam edecek. Onur müşterileri, bol ürün çeşitliliğinin yanı sıra modern yapıya sahip hijyenik bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini sürecekler.


Açılış töreninde konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen: “İlk şubemizi açtığımız günden beri bizleri tercih eden müşterilerimize daima iyi hizmet sunabilmek için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Onur market olarak müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi geliştirerek Onur Sözü’nü tutmaya devam ediyoruz. Çağlayan mağazamız, yenilen yüzüyle, modern ve ferah alışveriş ortamında hizmet verecek. ” dedi.


İlk olarak 2000 yılında tüketicinin hizmetine sunulan Onur Çağlayan mağazası; uygun fiyatları, genişleyen hizmet alanı, taze meyve-sebze reyonları, Onur kalitesiyle dolu rafları ve yenilenen yüzüyle müşterilerini karşıladı.


retailnews.com.tr


Geri Dön