25 / 04 / 2024

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.



Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu. 


Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi iş konusu;1-Yalıtım ve kaplama malzemelerinin alımı, satımı,imalatı, ithalatı ve ihracatını yapabilir. 2-Yalıtım ve kaplama malzemelerinin, ayrıca her türlü boya ve yapı kimyasalının, her tip yapıya ve yüzeye uygulama, işçilik, tamirat ve kaplamasını yapabilir. 3-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara ve zeminlere; çatı izolasyonu, temel ve dış cephe yalıtımı, zemin  kaplaması yapabilir. 4-Her tip yapıda dekorasyon, tamirat ve boya işleri yapabilir. 5- Mümessillik, danışmanlık, acentelik, ticari mümessillik, bayilik ve distribütörlük alabilir, verebilir. 6-Büro, depo, satış mağazaları satın alabilir, işletebilir,kiralayabilir, satabilir. 7-Gerektiğinde; şirket  adına menkul, gayrimenkul mallar satın alabilir, satabilir ve bu mallar üzerine rehin ipotek tesis ve tescil edebilir,bunlar üzerine her türlü tasarrufta bulunabilir,      kiralayabilir, kiraya verebilir, ipotek verebilir. 8-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ihaleye girebilir. 9-Amaç ve konuları ile ilgili; her türlü taşınır mal satın alabilir, işletebilir, kiraya verebilir, satabilir. Şirket her nevi menkulü ve  gayrimenkulü, teminat amaçlı ipotek verebilir ve alabilir. 10-Şirket ihtiyacı her türlü motorlu, motorsuz; kara,deniz, hava vasıtalarını kiralayabilir, satın alabilir resmi mercilere şirket adına tescil ettirebilir, satabilir 11-Yerli ve yabancı bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli kredi talebinde bulunabilir. Temin edilen kredileri amacı doğrultusunda kullanabilir. 12-Şirket konusu ile ilgili olarak; makine, araç, gereç,el aleti ve yedek parçaların alım, satım,kiraya verme, kiralama, ithalatını ve ihracatını yapabilir



Geri Dön