17 / 04 / 2024

ORA projesinde ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi

ORA projesinde ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi

ODE Yalıtım'ın ürünleri, ORA projesi tarafından tercih edildi



ODE Yalıtım'ın fark yaratan ürünleri, Türkiye'de bir ilke imza atarak kongre, toplantı, gösteri, eğlence, alışveriş ve konaklama gibi fonksiyonları bir arada sunan ORA projesi tarafından tercih edildi.

İstanbul Bayrampaşa'da 70.000 m²'lik bir alanda konumlanan, toplam inşaat alanı 360.000 m² olan projede ODE R-Flex ST Boru, ODE R-Flex ST Levha, ODE Starflex AFK Boru ve ODE Starflex AFK Klima Levhası kullanıldı.

Farklı konseptler geliştiren projelerde yer almaktan son derece mutlu olduklarını belirten Ode Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, " Şirketleri değerli kılan büyüme hızları ve büyüme potansiyelleridir. Büyüme iki şekilde gerçekleştirilebilir. Mevcut pazarda büyüyerek ya da yeni pazarlara girerek. Biz Ode Yalıtım olarak bir yandan Türkiye pazarında rekabetin sınırlarını zorluyoruz, bir yandan da yurt dışında yeni pazarlara girmeyi hedefliyoruz. Türkiye pazarında elde ettiğimiz bilgi ve deneyimler bizi yurtdışı pazarlarında güçlendiriyor." dedi.


ODE Yalıtım A.Ş. hakkında
ODE Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş., inşaat sektöründe taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere 1986 yılında kuruldu. 1990 yılında ithalatçı, 1996'da ise üretici kimliğine kavuşan ODE, 120.000 m² açık, 35 bin metrekare kapalı alana sahip 6 modern üretim tesisi (ODEflex Üretim Tesisi, ODE R-flex Üretim Tesisi, ODE Isıpan Üretim Tesisi, ODE Ductflex Üretim Tesisi, ODE Membran Üretim Tesisi ve son olarak ODE Starflex camyünü üretim tesisi), 4.000'den fazla ürün çeşidi, yaygın bayi ağı ve uzman personeli ile yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Modern üretim tesislerinde gerçekleştirdiği üretimlerle ve farklı kullanım alanları için değişik özelliklere sahip geniş bir ürün gamı ile büyük bir üretici konumda olup, yapı ve tesisat sektöründe kullanılan tüm malzemeleri bünyesinde bulundurmaktadır. Modern üretim tesislerinde yaptığı kaliteli üretimlerin yanı sıra ODE, 2005 yılında hizmete giren 15.000 metrekare kapalı alana sahip lojistik merkeziyle de sevkıyat ve depolama konularında sektöründe lider konumdadır.


Geri Dön