19 / 04 / 2024

Orakçı Grup inşaat sektöründe büyüyor!

Orakçı Grup inşaat sektöründe büyüyor!

Orakçı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Orakçı,"İnşaat sektöründe büyümeyi sürdürüyoruz. Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.s" dedi.



İnşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde toplam 10 şirket ile faaliyetlerini sürdüren Orakçı Grup, bugün çok sayıda belediye ve şirketin çözüm ortağı konumunda çalışıyor. 


Orakçı Grup'un yönetim kurulu başkanı Özgür Orakçı, önümüzdeki dönem hedefleri hakkında, "Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa'da iki etaptan oluşan konut projesini tamamladık. Çorlu'da 186 konutlu projemizin yapımı ve satışı sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.. Ayrıca inşaat sektöründe, Mustafakemalpaşa'daki hazır beton santralimiz Heka, Kayapa Bölgesi'nde faaliyet gösteren taş ocağımız ise Betaşsan markalarıyla üretimlerine devam ediyor. Grubumuzun yeni yatırımı; Novada Edremit. İzmir-Çanakkale karayolu üzerinde, Edremit ve Akçay arasında yer alan, toplam yatırım değeri 45 milyon dolar olan Novada Edremit Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 25 bin metrekare alanda ulusal ve uluslararası 65 markayla hizmet veriyor. İnşaat sektöründe büyümeyi sürdürüyoruz. Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda. " diyor.


Capital Bursa


Geri Dön