28 / 03 / 2024

Oral Mimarlık, Avrupanın En iyi Konut Mimarisi ödülünü aldı!

Oral Mimarlık, Avrupanın En iyi Konut Mimarisi ödülünü aldı!

İstanbul, 25 Eylül 2011- Google ve Bloomberg Televizyonu işbirliği ile düzenlenen Dünyanın en önemli gayrımenkul yarışması 2011 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (www.propertyawards.net) sonuçları 23 Eylülde Londrada düzenlenen törende açıklandı



Türkiyeden Oral Mimarlık, Kırklareli ilinin Demirköy ilçesinde, Palivor Çiftliği için tasarladıkları Günışık Çiftlik Evi projesi ile Avrupanın En iyi Konut Mimarisi (Best Architecture Single Residence Europe) dalında büyük ödüle layık görülerek, Avrupadan katılan yarışmacılar arasında en yüksek dereceyi aldı. Orallar ayrıca Palivor Çiftliği ile En İyi Çok Uniteli Gayrımenkul Geliştirme ve En İyi Gayrımenkul Pazarlama dallarında 5 Yıldız alarak, Türkiyeden katılan yarışmacılar arasında bu dallarda  en yüksek dereceye layık görüldüler.

Avrupa Gayrimenkul ödüllerinin 80 jüri üyesinin arasında Google İngiltere başkanı James Bacon, İngiliz Gayrimenkul Federasyonu CEOsu Peter Bolton King, Kraliyet Mühendisler Odası Birliği Başkanı David Dalby ve Royal Bank of Scotlanddan Ike McNamara bulunuyor.

Ödülleri, Oral Mimarlık ve Avcı Gayrımenkul ortakları Yüksek Mimar Kerem Oral ve Emre Oral birlikte aldı.  Orallar Avrupanın en iyi konut mimarisi seçilen Günışık adlı Çiftlik Evinin dünya çapında öneme sahip bir ödül ile onurlandıran değerli jüri üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu ödülün çok değer verdiğimiz Kırklareli ilimizin ilçe ve köylerinin güzelleşmesine, değerlenmesine katkıda bulunmasını temenni ediyoruz diye konuştu.

Oralların Avrupa şampiyonu olan Günışık Çiftlik Evi Projesi Asya Pasifik, Afrika, Amerika, ve Orta Doğu bölgelerinin en iyi projelerinin katıldığı 2011 Dünya Gayrimenkul Ödülü  için yarışacak,  sonuçlar Aralık ayında Londrada yapılacak bir törenle duyurulacak.


Geri Dön