26 / 04 / 2024

Oral Mimarlık Property Awards'da 5 ödül kazandı!

Oral Mimarlık Property Awards'da 5 ödül kazandı!

Google ve Bloomberg Televizyonu işbirliği ile düzenlenen Avrupanın en önemli yarışması 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (www.propertyawards.net) sonuçları 26 Temmuzda açıklandı



Google ve Bloomberg Televizyonu işbirliği ile düzenlenen Avrupanın en önemli yarışması 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (www.propertyawards.net) sonuçları 26 Temmuzda açıklandı.

Türkiyeden Oral Mimarlık, Kırklareli ilinin Demirköy ilçesinde, Istranca Ormanlarının ortasında bulunan Palivor Çiftliği için tasarladıkları Gökışık, Günışık ve Taşev adlı 3 ayrı Çiftlik Evi projesi ile konut mimarisi dalında 3 ödüle, Demirköy ilçe merkezinde yapılması planlanan Demirköy Kültür Merkezi adlı projesi ile kamu mimarisi dalında 1ödüle layık görüldü. Öte yandan, Oralların eko yaşam felsefesi ile gayrimenkul geliştiren şirketi Avcı Gayrimenkulün sahibi olduğu Palivor Çiftliği ayrıca Gayrimenkul Pazarlama dalında da ödül aldı.

Oral Mimarlık ve Avcı Gayrimenkul ortakları Kerem Oral ve Emre Oral kardeşler kazandıkları 5 ödül hakkındaki görüşlerini ;Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisinin çalışmalarımızı takdir ederek bizi 5 ödüle birden layık bulmalarından dolayı çok memnunuz. Palivor Çiftliğinin Çiftlik ve Bağ Evleri tasarımlarına verilen ödüller, ülkemizde nitelikli eko yaşam projelerinin gelişmesine büyük katkıda bulunacak. Doğal hayata geri dönüş kaçınılmaz şeklinde ifade etti.

Avrupa Gayrimenkul ödüllerinin 80 jüri üyesinin arasında Google İngiltere başkanı James Bacon, İngiliz Gayrimenkul Federasyonu CEOsu Peter Bolton King, Kraliyet Mühendisler Odası Birliği Başkanı David Dalby ve Royal Bank of Scotlanddan Ike McNamara bulunuyor. 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 23 Eylülde Londrada düzenlenecek gala yemeğiyle sahiplerine sunulacak. Bu gala yemeğinde ödül sahiplerinin arasından seçilecek en yüksek puanı alan projeler, Asya Pasifik, Afrika, Amerika, ve Orta Doğu bölgelerinin en iyi projelerinin katıldığı 2011 Dünya Gayrimenkul Ödülleri için yarışacak.

Oral Mimarlık hakkında
1933 yılında kurulan Oral, inşaat tasarım, inşaat ve müteahhitlik hizmetleri sunan İstanbulda yerleşik bir şirkettir. Y. mimar Kerem Oral ve girişimci Emre Oral kardeşlerin ortaklığı ile günümüzde devam eden Oral Mimarlık (www.oralmimarlik.com)lüks perakende sektöründe anahtar teslimi tasarım ve inşaat çözümleri, otelcilik sektöründe proje yönetimi ve gayrimenkul geliştirme alanlarında uluslararası bir üne sahiptir. Son yıllarda Türkiyede yapılan Louis Vuitton, Prada, Fendi, De Beers gibi lüks perakende mağazaların tamamının anahtar teslim inşaatlarını gerçekleştiriyor. 2010 Uluslar arası Gayrimenkul Ödülünü kendi inşaat projesi olan ve Nişantaşında bulunan Değer 16 binası ile alan Oral Mimarlık, 2011 yılında çeşitli konut tasarımları ile Dohada bulunan Christian Dior mağazalarının mimari tasarım ve inşaat proje yönetimini sürdürmektedir.

Avcı Gayrimenkul ve Palivor Çiftliği Hakkında
Avcı Gayrimenkul eko yaşam, doğal hayat felsefesini tasarım ve hizmet ile birleştirerek en üst seviyeye çıkarmak amacını güden Oralların gayrimenkul geliştirme şirketidir. Şirketin ilk projesi Palivor Çiftliği (www.palivor.com), Kırklareli ilimizin Demirköy İlçesinde, Bulgaristan sınırına yakın bir noktada Karadenizin göz alıcı plajlarının bulunduğu İğneadaya 11 kilometre mesafede bulunan, 5 Besi Çiftliği ve meyve bahçelerinin içerisinde bulunan 5 Bağ Evi projesinden oluşan özel bir çiftliktir. Tablolara yakışır güzellikte manzaralar sunan, Istranca ormanlarının ortasında yer alan Palivor Çiftliği, İstanbula 220 kilometre (arabayla 2,5 saat) mesafededir. Alabildiğince özel bir hayatı ve çevreyle iç içe yaşamı arzulayan mükemmel bir kaçış yeri olan Palivor Çiftliği harika bir sığınaktır. Oral Mimarlık mimarlarının yeteneğiyle, Avcı Gayrimenkulun arsa geliştirme vizyonu ve hizmetlerini birleştiren Palivor Çiftliği, sınırlı sayıda aileye Türkiyede nadir rastlanan eko-yaşam deneyimini sunmaktadır.


Geri Dön