19 / 04 / 2024

Ordu Arıtma Tesisi projesinde sona gelindi!

Ordu Arıtma Tesisi projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı OSKİ tarafından Korgan'ın su ihtiyacını gidermek ve daha kaliteli su hizmeti sunmak için yapımına 4 ay önce başlanılan su arıtma tesisinde sona gelindi




OSKİ tarafından Korgan'ın su ihtiyacını gidermek ve daha kaliteli sıı hizmeti sunmak için yapımına 4 ay önce başlanılan sıı arıtma tesisinde sona gelindiği bildirildi. 

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, OSKİ Genel Miidür Yardımcısı Suat Olgun. Yatırımlar Daire Başkanı Hüseyin Geldi.OSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ali Akkiıaz.AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Biliş ve daire amirleri, bitme aşamasında olan tesis çalışmalarını yerinde inceledi. 

Su arıtma tesisinin bitmek üzere olduğunu belirten Başkan Kiraz, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli su içileceğiz. 

Ben bu yatırımı Korgaıı'a kazandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaza ve OSKİ müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Korgaıı'a son sistem arıtma tesisini kazandırdık. 

Aralığın sonunda yani 2015 yılında damacana suyu kalitesindeki suyu musluklarımızdan içeceğiz. Tepealaıı Mahallemizin suyu da burada arıtılacak ve onlar da temiz suyun tadını alacak. Biz 50 yıllık çözülemeyen bir sorunu çözüyoruz" dedi. 

OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun ise 24 kilometrelik su hattı çekerek Tepealan Mahallesi'nin su sorununu çözeceklerini ve bu işin ihalesini mart ayında yapacaklarını söyledi. 


Anayurt


Geri Dön