27 / 04 / 2024

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cepheleri yenilenecek!

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cepheleri yenilenecek!

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini oylamaya sundu.




Altınordu ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini vatandaşların oylamasına sundu.


Ordu Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşılan 17 proje örneğinin en güzelinin seçilmesi için yapılan oylamada her kullanıcı sadece bir kez oy kullanabiliyor.


60 GÜNDE YAPILACAK


Diğer taraftan dış cephe iyileştirme çalışmaları için proje uygulanacak mülklerin sahiplerine, seçilen projenin 60 gün içerisinde uygulanması için hazırlanan tebligatlar gönderilmeye başlandı. Verilen süre sonunda mülk sahipleri tarafından cepheleri yenilenmeyen binalar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce yenilenecek. Yapılacak ihale sonucunda ortaya çıkan maliyetin %75’i Büyükşehir Belediyesi, %25’i mülk sahipleri tarafından karşılanacak.



Ordu Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön