19 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını bugün gerçekleştirdi. Oturum başkanlığını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın yaptığı Eylül ayı toplantısında, ihtisas komisyonundan gelen raporlar ile dairelerden gelen teklifler görüşüldü.




Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını bugün gerçekleştirdi. Oturum başkanlığını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın yaptığı Eylül ayı toplantısında, ihtisas komisyonundan gelen raporlar ile dairelerden gelen teklifler görüşüldü. 

 

Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapılan olağan toplantıda; İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

 

EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

 

Eğitime büyük destek sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde yapılacak olan İmam Hatip Lisesi için de arazinin alımı konusunda önemli bir karara imza attı.İlçede ihtiyaç duyulan 18 derslikli İkizce İmam-Hatip Lisesi’nin yapılması amacıyla İkizce Merkez Mahallesi’nde bulunan alanda, vatandaşlara ait olan hisselerin satın alınması kararını onaylayan meclis bu çalışmayı da kısa bir süre içerisinde tamamlamayı kararlaştırdı.

 

TARİHİ MİRASA BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

 

Meclisin bir diğer gündem maddelerinden olan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin arkeolojik çalışmalara destek vermesi konusu görüşüldü. Bu doğrultuda Fatsa ilçesi Yapraklı Mahallesi Cıngırt Kayası mevkiinde sürdürülen arkeolojik kazı çalışmalarına maddi destek sağlanması amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile yapılacak olan protokol için Başkan Enver Yılmaz’a yetki verildi.

 

Toplantı sonunda ise Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı oturumunun 13 Ekim 2015 Salı günü Saat 14:00’te yapılması kararlaştırıldı.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön