25 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda 2016 yılının faaliyet raporu da oy çokluğuyla kabul edildi.




Ordu Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın başkanlığında toplanan Mecliste, yeni çalışma döneminde görev alacak Encümen ve Komisyonları, oylamalar sonrasında belirlenirken Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılına ait faaliyet raporu da oy çokluğuyla kabul edildi.

 

MECLİS, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

 

Başkan Enver Yılmaz, gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce Meclis üyelerini, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirdi. Başkan Yılmaz, Altınordu ilçesinde toplam 4,5 km uzunluğundaki Soya yolunun altyapı ve asfalt çalışması, Mersan Kavşağı, Soya Kavşağı ve otogar mevkiinde yapılan yağmur suyu hatları, Karşıyaka Mahallesi Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla Yoğunoluk, Alankent ve Gürgentepe’ye spor tesisi yapılması, Rıhtım Sahil Düzenleme Projesi, Şehir Stadyumu Projesi, kısa bir süre önce yapılan Muhtarlar Toplantısı, Ünye Doğal Gaz Dağıtım Töreni ve Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi hakkında görüntüler eşliğinde Meclis üyelerine bilgi verdi.

 

2016 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılı Denetim Komisyonu Raporu’nun Meclisin bilgisine sunulmasının ardından, İhtisas Komisyonundan gelen raporları ve dairelerinden gelen teklifleri görüşen Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016’ya ait faaliyet raporunu da görüşerek oy çokluğuyla kabul etti.

 



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön