25 / 04 / 2024

Ordu Evkaf'ın altyapısı sil baştan!

Ordu Evkaf'ın altyapısı sil baştan!

Uzun yılların birikimi olan altyapı sorunlarından kurtulmak ve sağlıklı işleyen bir sistem oluşturmak isteyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.




Uzun yılların birikimi olan altyapı sorunlarından kurtulmak ve sağlıklı işleyen bir sistem oluşturmak isteyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi’nde yılların altyapı sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak için seferber olan OSKİ Genel Müdürlüğü, 3 milyon 870 bin liralık projeyle ilgili çalışmalara başladı.

 
10 BİN 100 METRE İÇME SUYU HATTI

 

En son 1993 yılında elden geçirilen fakat mevcut nüfusa yetersiz gelen içme suyu hatlarını da yenileyecek olan OSKİ, Evkaf Mahallesi’ne toplam 10 bin 100 metre içme suyu hattı inşa edecek. Projede 2 bin 800 metrelik kısmı tamamlayan ekipler, yıl sonuna kadar çalışmaları bitirmeyi hedefliyor.

 

2 BİN 500 METRE KANALİZASYON HATTI
 

Özellikle yoğun yağışların olduğu günlerde taşarak çevreye ciddi zarar veren kanalizasyon hatlarına da müdahalede bulunan OSKİ ekipleri, toplamda 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattının 1.900 metresini tamamladı. Yeni yapılan çalışmayla birlikte, yağmur suyunun kanalizasyon hattından bağlantısı kesilerek yağışlı günlerde sokak ve caddeleri su basma sorununun önüne geçilmiş olacak.

 



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön