16 / 04 / 2024

Ordu Evkaf'ın altyapısı yenilendi!

Ordu Evkaf'ın altyapısı yenilendi!

OSKİ Genel Müdürlüğü, yıllarca çözüm bekleyen Evkaf Mahallesi'nin alt yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor, yapılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi, OSKİ tarafından sürdürülen çalışmalarla sağlıklı bir alt yapıya kavuşturuldu




Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi, OSKİ tarafından sürdürülen çalışmalarla sağlıklı bir alt yapıya kavuşturuldu.


İçme suyu yatırımlarıyla örnek projelere imza atan OSKİ Genel Müdürlüğü, yıllarca çözüm bekleyen Evkaf Mahallesi'nin alt yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor.


716 METRE KANALİZASYON HATTI DÖŞENDİ


Sağlıklı bir alt yapıya sahip olmadığı için geçmiş yıllardan beri sorunların yaşandığı Fatsa ilçesine bağlı Evkaf Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı, bakımsız ve düzensiz olduğu için Yapraklı Deresi’ne kontrolsüz bir şekilde akıyordu.


OSKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı teknik personeli Evkaf Mahallesi’nde yaşanan sorunu çözüme kavuşturmak için bölgeye 716 metre kanalizasyon hattı döşedi. Döşenen hat ile birlikte Evkaf Mahallesi ve çevresi sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş oldu.


ACİL MÜDAHALE EDİLMESİ GEREKEN YERLER SAĞLIKLI BİR ALT YAPIYA KAVUŞTURULDU


OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük; “Göreve geldiğimiz günden bu yana önceliğimizi içme suyu yatırım çalışmalarına veriyoruz. Alt yapı kanalizasyon ve atık su yatırımlarımızı ilerleyen yıllarda hazırladığımız projelerle hayata geçireceğiz. Fakat acil ve hemen müdahale edilmesi gereken yerleşim yerlerinin sağlıklı bir alt yapıya kavuşturulması için hızlı ve yerinde çalışmalar yaparak içme suyu yatırımlarımızla birlikte lokal olarak alt yapı kanalizasyon yatırımlarımızı da sürdürüyoruz” dedi.


Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön