29 / 03 / 2024

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.



Ordu’nun Fatsa ilçesinin en uzak mahallelerinden biri olan Oluklu-Hatipli bağlantısı sıcak asfalta kavuşuyor.


Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Oluklu-Hatipli bağlantı yolunda sıcak asfalt öncesi alt yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Fatsa-Oluklu-Hatipli yolunun Yeniakçalan tarafında 2016 yılında 2,5 kilometre asfalt yapıldığı ve bu yolun Fatsa-Kumru yolu girişinden itibaren alt yapı çalışmalarına başlandığı ifade edildi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri hava şartları uygun olduğu takdirde Nisan ayının 15’inde bu güzergahta sıcak asfalt serme işine başlanılacağı ve Fatsa-Kumru-Korgan karayolundan itibaren Yeni Akçalan tarafındaki karayolu sınırına kadar 8,5 kilometrelik yolun sıcak asfalt işleminin tamamlanacağı belirtildi.


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyükşehir Belediyesinin hava şartlarının iyileşmeye başlamasının ardından yol çalışmalarına hız verdiğini belirterek, “2017 yılının Fatsa için bir yatırım yılı olacağını her zaman söylüyoruz. Fatsa-Kumru-Korgan karayolundan itibaren Hatipli merkeze kadar ve oradan Yeni Akçalan tarafındaki Kumru yolu sınırına kadar olan yolun acilen sıcak asfalt yapılması gereken bir yerdi ve Büyükşehir Belediyemiz Ulaştırma Daire Başkanlığı burayla ilgili çalışmasını başlattı. Bu yaz dönemi Oluklu-Hatipli güzergahı ve devamındaki Yeniakçalan sınırına kadar sıcak asfalt olacak” dedi.


Milliyet


Geri Dön