28 / 03 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanı Ordu'da konut fiyatlarını artırdı!

Ordu-Giresun Havalimanı Ordu'da konut fiyatlarını artırdı!

TÜRKİYE ve Avrupa'nın deniz üzerinde inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havaalanı bölgedeki konut fiyatlarını uçurdu. Arap iş adamları bölgeye şimdiden 50 milyon dolarlık yatırım yaptı.



TÜRKİYE ve Avrupa'nın deniz üzerinde inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havaalanı bölgedeki konut fiyatlarını uçurdu. Arap iş adamları bölgeye şimdiden 50 milyon dolarlık yatırım yaptı. Önümüzdeki yıllarda araptu rist ve yatırımcıların bölgeye akın etmesi hedefleniyor. Ordu'da emlak fiyatlarına havalimanı hareketi geldi.


Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatlarında yaşanan artışla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Talip Şen, havalimanının hizmete girmesiyle birlikte Gülyalı ilçesindeki arsa ve konut fiyatlarında 2 katına varan artışlar olduğunu belirterek, "Havaalanı, bölgede inşaat yatırımlarının hız kazanmasına neden oldu. Öncelikli olarak Gülyalı ilçesinde görülen hareketlilik havalimanının batısında yer alan Cumhuriyet mevkisi ve doğusunda yer alan Piraziz mevkisinde de hız kazandı. Havalimanı inşaatından önce ulaşılabilirliğinden dolayı Trabzon'u tercih eden Arap turist ve yatırımcılar bölgeye yöneldi" dedi. Şen ayrıca 100 TL olan metre kare fiyatlarının 500 liraya kadar çıktığını aktardı. 


Güneş


Geri Dön