27 / 04 / 2024

Ordu Horus Boztepe Otel'in inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Horus Boztepe Otel'in inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Boztepe'de "Horus" ismiyle Karadeniz Örme Sanayi tarafından yaptırılmakta olan 130 odalı otel inşaatı tamamlanmak üzere. Karadeniz Örme, önümüzdeki ay içerisinde "Horus Boztepe" ismiyle 4'üncü turizm yatırımını hizmete sokacak.



Ordu Boztepe'de "Horus" ismiyle Karadeniz Örme Sanayi tarafından yaptırılmakta olan 130 odalı otel inşaatı tamamlanmak üzere. 


Karadeniz Örme ve Özyazıcı İnşaat İş Ortaklığı adıyla inşaat sektörüne giren firma, Kumaş ihracatıyla ilgili çalışmaların yürütüldüğü, dokuma kumaş ve örme kumaşı Avrupa ülkelerine ihraç ettiği Mode Milano ve İsko Denim ismiyle ikinci şirketini kurmuştu. 


Karadeniz Örme, turizm sektörüne 1996 yılında Antalya Beldibi'nde yaptığı 4 yıldızlı Hotel Sumela Garden ile atmıştı. Ardından 2001 yılında Antalya Side'de satın aldığı 80 bin m2 büyüklüğündeki arazi üzerinde 339 club odası ve çevreci bir yaklaşımla yeni inşaa edilen 223 resort odalı oteli ile turizme 3.200 m2 büyüklüğündeki havuzları, 200 m2 uzunluğundaki özel plajı, SPA'sı, çok sayıda Restaurant ve barları ile beş yıldızlı ve toplam 1.800 yatak kapasiteli son derece lüks Horus Paradise Luxury Otel ile devam eden firmanın Trabzon Horus Otel isimli 186 yataklı tesisi de bu sektördeki üçüncü yatırımı oldu. 


Horus Otel Boztepe 


Önümüzdeki ay içerisinde "Horus Boztepe" ismiyle 4'üncü turizm yatırımını hizmete sokacak olan Karadeniz Örme, bu otelin konseptini şöyle dile getiriyor; "Boztepe mevkiinde teleferiğin hemen yanında yer alan otelimiz muhteşem manzarasıyla huzur dolu bir tatili şehir oteli konsepti içerisinde yaşamanıza olanak sağlamaktadır. 


Modern mimarisini doğaya uyumlu malzemeler ile birleştirerek çevreye uyumlu ve saygılı bir proje ortaya koymayı hedeflemektedir. 


10 bin metrekare inşaat alanına sahip 130 odalı Horus Boztepe otelimiz genel mekanlarıyla Ordu'nun ihtiyacı olan modern gereksinimleri karşılayacak çözümler sunmaktadır. 900 metrekarelik Convertion Center'ı ve 1070 metrekarelik SPA-Hamam-Fitness ve kapalı havuz merkezleri var olan ihtiyaçların ötesinde Ordu'ya yeni bir vizyon katacak şekilde dizayn edilmiştir." Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımında sona gelinen otel inşaatını firma sahipleri ile birlikte gezerek, bilgi aldı. Yılmaz, yeni tesisin Ordu turizmine ve sahiplerine hayırlı olmasını diledi. 



Gözde ÖZGÜR/Ordu Hayat 


Geri Dön