26 / 04 / 2024

Ordu Mesudiye Belediyesi Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Ordu Mesudiye Belediyesi Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Ordu Mesudiye Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin Temellerini Attı Mesudiye Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezimizin temellerini geçtiğimiz günlerde attı.



Ordu Mesudiye Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin Temellerini Attı Mesudiye Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezimizin temellerini geçtiğimiz günlerde attı. 16 Dükkan, 2 kat Belediye Hizmet binası ve Kültür Merkezinde oluşan kompleks, 2000 metre kare kapalı alandan oluşmakta. 


İlçeye yeni bir görünüm kazandıracak projenin büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Bir yıldan kısa bir süre içerisinde b itecek olan çalışmanın, ilçede uygulanacak kentsel dönüşümünde öncüsü olacak. Mimari açıdan ilçenin egzotik yapısına uygun olarak inşa edilen binanın Kaymakamlık binasından esinlenerek çizildiği söyleniyor. 


Ordu Güncel


Haber Vizyon Ordu Gazetesi'nde şöyle yer aldı


 Mesudiye İlçesinde yeni Belediye hizmet binasının temeli atıldı. 

İlçe merkezinde yeni belediye hizmet binasının inşası için temel atma töreni düzenlendi. 200 metre kare kapalı alandan oluşacak yeni hizmet binasının mimarisi ise Mesudiye'nin tarihi kaymakamlık binasından esinlenerek çizildi. 


Temel atma töreninde konuşan Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, "Mesudiye Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezimizin temelini; Bismillah diyerek bugün attık. 16 Dükkan, 2 kat Belediye Hizmet binası ve Kültür Merkezinden oluşan kompleks, 2000 metre kare kapalı alanı kapsamaktadır. Bir yıldan daha kısa zamanda bitecek projemiz; İlçemizdeki kentsel dönüşümünde öncüsü olacak. Projemizin mimarisi Mesudiyemizin tarihi Kaymakamlık binasından esinlenerek çizilmiştir" dedi. 


Vizyon


Geri Dön