29 / 03 / 2024

Ordu Okul Öncesi Eğitim Merkezi binası 2016'da bitecek!

Ordu Okul Öncesi Eğitim Merkezi binası 2016'da bitecek!

ODÜ Merkezi Kütüphane ile 1450 m2 kapalı alana sahip olması düşünülen Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin kısa bir süre önce maket çalışmaları tamamlandı.



Ordu Üniversitesi Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi yapım maliyetlerini üstlenen Onur Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahiplerinden İhsan Çetinceviz ve Onur Çetinceviz, Rektörümüz Prof Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret ettiler. Görüşmelere Genel Sekreter Metin Karakuş ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Recep Arslan da katıldı. Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç; projelerin mevcut durumu, projelerde hangi aşamalara gelindiği ve ilerideki dönemlerde nasıl bir yol izleneceği hakkında İhsan Çetinceviz, Onur Çetinceviz ve Mimar Zafer Rençber'e bilgiler verdi. Ziyaretin ardından üniversitemiz yerleşke alanı içerisinde yapımına başlanılacak inşaatların fiziki alanlarında incelemelerde bulunuldu. 


Maket Çalışmaları Tamamlandı 

Yaklaşık 5047 m2 kapalı alana sahip olması düşünülen ODÜ Merkezi Kütüphane ile 1450 m2 kapalı alana sahip olması düşünülen Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin kısa bir süre önce maket çalışmaları tamamlanmış, Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından ihale süreci başlatılmıştır. Projelerin ihale işlemlerinin sonuçlanmasının ardından 2016 yılı içerisinde binaların üniversitemize kazandırılması öngörülmektedir. Üniversiteye Yardımlar Devam Edecek Ulusal ve Uluslararası İnşaat sektöründe saygın firmaları arasında yer alan Onur Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahiplerinden İhsan Çetinceviz, Onur Çetinceviz, üniversitemize yaptıkları desteklerin devam edeceğine dair açıklamalarda bulundu. Üniversitelere yapılan yatırımların geleceğe yatırım olduğunu her fırsatta dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç; daha donanımlı ve modern bir binada kütüphane hizmetinden yararlanılmasında ve öncelikli olarak akademik ve idari personelin belirli yaş guruplarındaki çocuklarının eğitim ihtiyaçlarının giderilmesinde desteklerini esirgemeyen Çetinceviz Ailesi'ne teşekkürlerini iletti. 


Mir Kuzey


Geri Dön