18 / 04 / 2024

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.




“2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı” sona erdi.  40 metrekarelik standda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

 

31 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen fuarın ilk gününde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa ÇÖPOĞLU, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent CİVELEK ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Servet GÜNGÖR de yer aldı.

 

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ ÜYESİ BELEDİYELER DE KATILDI

 

Fuar organizasyonu tarafından Tarihi Kentler Birliği Üyesi belediyelerin katılımlarının da talep edilmesi üzerine organizasyona iştirak eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, tarihine ve yarınına saygı duyan Tarihi Kentler Birliği  üyesi olarak fuarda yapı sektörü içinde proje ve restorasyon uygulamaları ile yer aldı.

 

ORDU STANDI YOĞUN İLİ GÖRDÜ

 

Genel anlamda yapı sektörüne hizmet eden ve yeni çözümler üreten firmaların katılımı ile ziyaretçilere bilgilerin verildiği fuarda Ordu Büyükşehir Belediyesi standını başta Samsun Valisi İbrahim Şahin,  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tarihi Kentler Birliği Samsun Buluşmasına gelen konuklar ve çok sayıda kişi ziyaret etti.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön