28 / 03 / 2024

Ordu Ünye Devlet Hastanesi'nin arazisi satışta!

Ordu Ünye Devlet Hastanesi'nin arazisi satışta!

Ordu'daki Ünye Devlet Hastanesi arazisi TOKİ tarafından TURYAP aracılığıyla satışa çıkartıldı. İhale 11 Ağustos tarihinde saat 10.00'da gerçekleşecek.



Ordu Ünye'nin en gözde yerlerinden olan eski Ünye Devlet Hastanesi arazisi  TOKİ  tarafından TURYAP aracılığıyla satışa çıkartıldı. Hastane yeri 11 Ağustos tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkacağı, bir gün önceden dosyaların alınması gerektiği öğrenildi. 


TOKİ tarafından TURYAP aracılığıyla satışa çıkartılan eski Ünye Devlet Hastanesi yeriyle ilgili satış ilanları kamuoyu gündemine bomba gibi düştü. Sağlık Meslek Yüksek Okulu, İmam Hatip ek binası, üniversite için kullanım ve otel önerileriyle gündeme gelen eski hastane yerine ne yapılabilir düşünülürken, TOKİ tarafından bu şekilde aniden satışa çıkartılması şaşkınlık yarattı. 


TURYAP'ın Ordu yetkilisine satış ilanı için arayanlar arazinin 14 milyondan satışa çıkartılacağını ve açık arttırma usulüyle satılacağı bilgisi öğrenildi. 


Ordu TURYAP Gayrimenkul Danışmanı Coşkan Akan, gazetemize özel yaptığı açıklamada, "Ünye Burunucu Mahallesinde toplam alanı 9 bin 276 m2 olan TOKİ hissesi, otel alanı olarak görülen arazinin birim fiyatı 1500 lira, yaklaşık 13 bin 914 lira. Bunun üzerinden müzayede oluyor. Muammen bedeli var yatırılıyor. İhaleye girmek için Ordu TURYAP'a uğrayıp, 100 bin lira yatırılacak. 


Bizden form alıp, doldurulup, numara alınıyor. İhaleye ister Ordu'dan, ister Ankara'dan, ister İstanbul'dan internetten girebiliyor." 



Fatsa Gazetesi


Geri Dön